2777
2789
عنوان

بیاین بگین رفتار من بد بود یا خواهرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 83 پست
این قسمت  چایی دردسر ساز

واقعا..برادرمم دید اینجوریه و ما پا شدیم بریم اونم رفت..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
نه بابااااا دخترش ۲۰ ساله پسرشم ۲۳ تازه دخترشم بالا بودا......انقد تحقیر کردن شوهرمو دیگ بمن برخورد

عزيزم همون موقع بايد جوابشو ميدادى،ميگفتى شوهر خودت واسه مادر زنش چيكار كرده؟يا ميگفتى من يادم نمياد شوهرت واسه ما چايى ريخته باشه كه شوهر منم اينكارو بكنه..

اگه خودت نميتونى به خواهرت مستقيم حرفى بزنى،به مادرت بگو با خواهرت صحبت كنه و از طرف شما بگه تو رفتارش دقت كنه، از اين به بعد هم سعى كن تو اينجور موارد ساكت نشينى و محترمانه جواب بدى

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابااااا دخترش ۲۰ ساله پسرشم ۲۳ تازه دخترشم بالا بودا......انقد تحقیر کردن شوهرمو دیگ بمن برخورد

دیگه بدتر حداقل مادرتون به نوه اش میگفت برا داییش چایی بیاره پس بنظرم کار مادرتون اشتباه بوده

اوووووه اینجوری باهاش حرف بزنم همچین میشوره میزاره کنار آدمو که چی.....خیلی دلم پر بود ازش مخصوصا که ...

یه بارم تو بشور پهنش کن...عزیزم راه ساکت کردن این آدما مدارا نیست بلکه مقابله به مثل

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اوووووه اینجوری باهاش حرف بزنم همچین میشوره میزاره کنار آدمو که چی.....خیلی دلم پر بود ازش مخصوصا که ...

خب بی سر و زبون نباش جوابشو بده ک نتونه اینجوری بگه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مادرتون نباید توی جمع میگفتن عزیزم ، خواهرتون پشت مادرتون اومده و ادامه ی حرف ایشون رو گرفته که مثلا ...

میگه خب منم حال ندارم چی میشه بری بزاری حالا همه رو با یه حالت طلبکارانه و دعوا میگه ها.بعد شوهرمم گفت خب بگو حال نداری من میرم انقد معرفت دارم که دلتو با حرفام نشکنم 

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

خواهرت عین خواهر من هستش.همیشه توی تیم فامیل شوهرم بود و پشت سر من پیش خانواده ام بد گوییم می کرد. 

چرا هیچی نگی ب خواهرت و برای شوهرت گریه کنی؟؟؟بی زبونی ک خواهرت سلطه گر شده شده با جواب دادنت دعوا ...

آره من تو خودم میریزم همونجا نمتونم چیزی بگم..مامانم بابام همه طرف اونو میگیرن میدونم.

والا تو خاندان ما ک داماد سالاریه نمیزارند دوماداشون ی لیوان جا ب جا کنند ی کارم‌ بکنند انقد بالاشون ...

شوهر من تو. خونه خودم کار میکنه
جوری که اگر مریض باشم نیاز به کسی نیس خودش از پس کارها و بچه ها برمیاد
ولی خونه مامانم نهایتا اگر مهمون بیاد کمک میکنه تو سفره انداختن
من خونه مادرشوهرم کار میکنم
حالا یه عروس داریم که میاد. خونه مامانم مثل مهمون. میشینه دست به هیچی نمیزنه
مامانم از داداشم گله کرده داداش گفته چرا دامادت کار نمیکنه به اون. هیچی نمیگی از زن من توقع داری
به خدا من همین جوری موندم خب شوهر من کار نمیکنه خودم کار میکنم خونه مامانم بعد. عروس با داماد قابل قیاسه اصلا تو کار کردن

میگه خب منم حال ندارم چی میشه بری بزاری حالا همه رو با یه حالت طلبکارانه و دعوا میگه ها.بعد شوهرمم گ ...

در کل عیبی نداره ، مسئله ی مهمی نیست ، همیشه ممکنه حرف پیش بیاد دیگه ، جونتون سلامت بابا🌹

سلام😊 
آره من تو خودم میریزم همونجا نمتونم چیزی بگم..مامانم بابام همه طرف اونو میگیرن میدونم.

عین خواهر منه. من که رابطه ام را باهاش کمرنگ کردم و نمی گذارم از جزییات زندگیم سر در بیاره  

کار خوبی کردی گفتی چرا اون بره.بعد از اینم نذار بلند شه.ینی چی خواهرت چقد مشکل داره که دستور میده شو ...

دوتا بچه داره ها....شوهر خودشو انقد این رفتارا رو کردن باهاش که در ماه فقط دوبار اونم چند دیقه میاد خونه مادرم.....انگار داماد حمال شده تو خانوادمون..حالا به عروسا جرات ندارن بگن از اینجا پاشو اون جا بشین