2777
2789
عنوان

بیاین بگین رفتار من بد بود یا خواهرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 83 پست
خدا هر کس خواهر خوب داره براش نگه داره..خواهر من ی ادم بیشعور به تمام معناس ... منم گذاشتمش جلو‌در س ...

همه عمر حسرت داشتن خواهر بودم
ولی از وقتی اومدم سایت دیگه حسرت نمیخورم

خود شوهرت هم ناراحت شدکه بهش گفتن برو چایی بریز؟؟؟ من به نظرمن هم کار مادر و خواهرتون خیلی زشت بوده ...

میگه من عادت کردم به این رفتارا....اما خب ناراحت شد دیگه..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااااااااا چه بی شخصیت اصلا زیادی رفت و آمد نکن باهاشون، به موقع برو بیا که احترامت سر جاش باشه ...

آره من زیاد میرم اونجا..اصن تا وقتی نیست همه خوبیم بعد که میاد انقد رفتارای اینجوری داره واقعا ناراحت میشیم فقط هم با ما اینجوریه..مثلا یدونه خواهرشم..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
دوتا بچه داره ها....شوهر خودشو انقد این رفتارا رو کردن باهاش که در ماه فقط دوبار اونم چند دیقه میاد ...

خب پس همون کاری که با شوهر خودش کرده با شوهر توام میکنه.بهش بگو به شوهر من دستور نده.میتونی شوهر خودتو بیار کار بکنه.واه واه

خدا هر کس خواهر خوب داره براش نگه داره..خواهر من ی ادم بیشعور به تمام معناس ... منم گذاشتمش جلو‌در س ...

دلم پره از خواهرام .به قرآن رفتاراشون را که می بینم یادقصه ی یوسف  و برادراش می آفتم .همیشه توی تیم فامیل شوهرم هستند .از اونها طرفداری می کنند.حالا چکار کردی که‌گذاشتیش پشت در.

شوهرت ناراحت نشد؟ شوهر من بود دیگه پا نمیزاشت خونه بابام

گفت من عادت کردم به این رفتارا....اما خب تو دلش ناراحت بود میدونم....منم که گریه کردم کلی حرف زد باهام که خواهرت زندگیش خوب نیست عصبی شده ولش کن..

عزيزم همون موقع بايد جوابشو ميدادى،ميگفتى شوهر خودت واسه مادر زنش چيكار كرده؟يا ميگفتى من يادم نمياد ...

آخه شوهر خودشو انقد اینجوری کار بهش دادن از اول ماهی دوبار چندیقه میاد میشینه میره کلا...فک میکنه شوهرش کلی کار انجام میده و ازش میترسه..

تو چرا..

یه بارم تو بشور پهنش کن...عزیزم راه ساکت کردن این آدما مدارا نیست بلکه مقابله به مثل

من خیلی ساکتم..نمیخام دعوا بشه جلو پدر مادرم..

دلم پره از خواهرام .به قرآن رفتاراشون را که می بینم یادقصه ی یوسف  و برادراش می آفتم .همیشه توی ...

همین رو بگم‌که ۶ سال بزرگترم... همین رو بگم تا کاری براش سود نداشته باشه ی قدم برات بر نمی داره... ولش،کن گفتنشم ناراحتم‌می کنه

خب بی سر و زبون نباش جوابشو بده ک نتونه اینجوری بگه

مشکل من اینه نمیخام دلشو بشکنم..اما ازین به بعد میخام جوابشو بدم..از اول زندگیم بخاطر رفتاراش خیلی با شوهرم دعوا کردیم اما الان میگه ولش کن دیوونس