2777
2789
عنوان

بیاین بگین رفتار من بد بود یا خواهرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 83 پست

این قسمت 

چایی دردسر ساز 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هیچی نگی ب خواهرت و برای شوهرت گریه کنی؟؟؟بی زبونی ک خواهرت سلطه گر شده

شده با جواب دادنت دعوا راه مینداختی ولی ب خواهرت یاد میدادی ک شوهرت واست مهمه و اونم ازین ب بعد حرفارو تو دهنش مزه مزه میکرد بعد میگفت

تو این قضیه صددرصد مقصر خودتی

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
ایشون احتمالا واسه شما ناراحت بوده ک این حرفارو زده ها

خواهرم؟نه بابا همیشه همینجوره..من طبقه بالای خواهرم میشینم از عید نیومده خونم........هروقت کار داره با من یا شوهرم جایی برسونتش زنگ میزنه ها..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
بعدش من خیلی از خواهرم ناراحت شدم اما هیچی بهش نگفتم اونجا بعد ده دیقه فقط به شوهرم گفتم پاشو بریم خ ...

چرا خواهرا این مدلی هستن؟دلم از خواهرام پره!!!!!!!!یک پست یک چند دقیقه قبل گذاشتم تعجب داره!!!!!!در مورد خواهرم هست.غریبه پرست هرچی غریبه ها ازش بخواهم انجام می ده ولی برای من نوعی به شدت مغرور.اگر خیلی بهش فکر کنم از خواهرم بد می آد

وا چه پررو داماد کی کار کرده برا مادر زن ؟عروسم کار نمیکنه دیگه برا مادرشوهر 😐

چه میدونم والا منم ندیدم عروس یا داماد کار کنن اونم اینجور دستوری

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

کار خوبی کردی گفتی چرا اون بره.بعد از اینم نذار بلند شه.ینی چی خواهرت چقد مشکل داره که دستور میده شوهرت بره چای بذاره.بگو پس منتظریم ازدواج کنی کارای خونه رو بدیم شوهرت انجام بده حالا که اینجوریه

خواهرت مجرده؟

نه بابااااا دخترش ۲۰ ساله پسرشم ۲۳ تازه دخترشم بالا بودا......انقد تحقیر کردن شوهرمو دیگ بمن برخورد

وا وقتی شما و خواهرت و برادرت و مادرت اونجایین واقعا دلیلی نداره شوهرت بره چایی بذاره !!! خواهرت ببخ ...

چی بگم..مامانم و شوهرم با هم راحتن اما اونم اشتباه کرد جلوی جمع نباید میگفت..

خود شوهرت هم ناراحت شدکه بهش گفتن برو چایی بریز؟؟؟ من به نظرمن هم کار مادر و خواهرتون خیلی زشت بوده که به دامادی که تازه از سرکار اومده بگه بره چایی بریزه باوجود خود صاحب خونه و دختراش 

اشتباه کردی همون موقع میگفتی انشالله شوهر تو جبران میکنه کم کاری بقیه رو  چرا باید گریه کنی ...

اوووووه اینجوری باهاش حرف بزنم همچین میشوره میزاره کنار آدمو که چی.....خیلی دلم پر بود ازش مخصوصا که چند روزه فهمیدم اول ازدواجم باعث اوقات تلخیم اون بوده خیلی ازش ناراحتم

نه بابااااا دخترش ۲۰ ساله پسرشم ۲۳ تازه دخترشم بالا بودا......انقد تحقیر کردن شوهرمو دیگ بمن برخورد

وااااااااااااا چه بی شخصیت

اصلا زیادی رفت و آمد نکن باهاشون، به موقع برو بیا که احترامت سر جاش باشه، آدم زیاد که تو دست و پا باشه بی ارزش میشه حتی برای خانواده خودش

واسه خودت و همسرت ارزش قائل شو، کمتر برو احترام بزار احترام میبینی