مثلا مدیر مدرسه بگه تو تهش بتونی ازاد قبول شی.یا تو میانگین مدرسه رو داری خراب میکنی یا باباتون بگه تو تهش میشینی تو خونه کار در منزل میزنی رنگ دانشگاهم نمیبینی یا هزاران جور تحقیر این مدلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کادر مدرسه دلشون برای هیچ کس نسوخته هیچی نباید بهشون بگی برن به درک خودشون چه گ و ه ی هستن تو زمان اینا یه کتاب درسی بوده میخوندن فقط کتاب تست نبوده سطح کتابا آسون بوده تستای کنکور هم درحد سوالای تستی امتحان های مستمر بوده سرچ کن مثلا کنکور سال 81 میبینی چقدر آسون بوده برن گمشون الکی بهشون رو دادی اهمیت دادی ضعف نشون دادی فکر کردن نظرشون خیلی برات اهمیت داره
اونا اینجوری میگن که تو زورت بیاد بشینی بخونی چون قبلا تو دهه 50 و 60 تحقیر زیاد بوده خودشون زیاد تحقیر شدن عقده ای شدن خودشون چون سیستمشون اینطوری بوده که با تحقیر درس خودن و بزرگ شدن فکر میکنن تو نسل الان هم مؤثره ولی ما نسل جدید باید اینو تغییر بدیم برای نسل آینده تو درس بخون اگه علافه داری ولی شاید یکی بعد از دیپلمش بخاد آرایشگر بشه و بره دانشگاه آزاد با سوابق درس بخونه به بقیه چه چه ایرادی داره خاک بر سرشون که اینو تحقیر میدونن اصلا بهشون توجه نکن وقتی اینو داره میگه وسط حرف هاش برو یا بخند یا اصلا بهش نگاه نکن و بی توجه ای کن یه شکلی رفتار کن که انگار برات مهم نیست چند بار اینطوری باشی دیگه خودشون ولت میکنن