2777
2789
عنوان

بیاین بگین رفتار من بد بود یا خواهرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 83 پست
من ی خواهر دارم ۶ سال از خودم کوچکتر ...تا کاری سودی براش نداشته باشه قدمی برات بر نمی داره حتی اگر ...

ولی کاشکی من قبل از ازدواجم شناخته بودمش.خودش و دوستش معرف شوهرم بودند.ولی بعد ازدواجم خواهرم و‌دوستش توی اذیت کردن من کوتاهی نکردند.خبرچینی بین من و فامیل شوهرم. وقتی یک چیزی در مورد فامیل شوهرم به خانواده ام درد دل می کنم به همه می گه اگه راست بگه

ولی کاشکی من قبل از ازدواجم شناخته بودمش.خودش و دوستش معرف شوهرم بودند.ولی بعد ازدواجم خواهرم و‌دوست ...

من سقط کردم تو ۱۱ هفته مردم زنده شدم ..بچه ای که‌ماه ها منتظرش بوپم رو از دست دادم ی زنگ نزد حالم رو بپرسه ...دیگه می خوامش چکار...با دختر دایم سالهاس ارتباطی ندارم مشکلی نبود فقط ارتباطی وجود نداشت اون بنده خدا تا شنید زنگ زد گفت کار به کوتاژ کشید خبر کن بیام کارت رو بکنم بیمارستان بمونم..قلبم درد می کنه...با اینکه خواهر خوبی برام نبود هر کس زنگ میزد فکر می کردم اونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزززززیزم، همه مثل هم نیستن من جونم برای خواهرام میره،  مخصوصا اونی که از من کوچکتره، بعد از ف ...

نه عزیزم
خدا حفظتون کنه برای هم
شوهر. هم نقش مهمی داره واقعا
من خواهرشوهرام با هم خوبن ولی دو تا دامادا. نه حتی جواب سلام هم به زور و از ترس پدرشوهرم میدن
هر دو هم برای پول این دو تا خواهر گرفتن

سلام عزیزم من ژونام ، کاربری جدیدمه

سلام گلم ممنون که در جریان گذاشتیم❤💌

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
من سقط کردم تو ۱۱ هفته مردم زنده شدم ..بچه ای که‌ماه ها منتظرش بوپم رو از دست دادم ی زنگ نزد حالم رو ...

هیچ وقت نمی شه کارهاشون را فراموش کرد فقط توی گذر زمان از ذهنت کمرنگ می شه .فقط تنها چیزی که هست اینه که بدونی یک‌جایی ثبت و ضبط شده. فقط همین