2777
2789
عنوان

منم دلم غذای خوشمزه میخواد خوب چجوری کدبانوشم دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 83 پست
بهش بگو هر چیزی برمیداری بذار سرجاش یا خودت وقتی بلند میشه چند دقیقه وقت بذار وسایل مرتب کن شاید پنج ...

شوهرمن تو اتاق با قیچی کوچیک موهای سفیدشو میزنه رو میز میریزه جم نمی کنه خیلی از این کارا میکنه خب منم دیگه کلا سرد شدم برای تمییز کاری و اینا 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
عرف ما معمولا این کار را خانم انجام میده چون کار اصلی خانم در خانه است حتی حضرت زهرا هم انجام میده و ...

عزیز تو اسلام هم زن وظیفه ای در خانه داری نداره

اگه حضرت زهرا در خانه کار ها رو انجام میداده(البته با کمک فضه) چون حضرت علی کاملا کار خارج از خونه رو اداره میکرده و این نوع تقسیم کار و توافقشون و همینطور اگه از دیدگاه شرعی بهش نگاه کنیم لطف ایشون بوده

وقتی مخارج خونه بین زن و شوهر تقسیم شده، کار خونه هم تقسیم میشه

عرف اگه غلطه باید عوضش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طرز فکر شماس به نظر من وظیفه زن نیس خونه کار کنه. حضرت فاطمه هم مال چند هزار سال پیش بوده سبک زن ...

الگوی ما حضرت زهرا است یه الگوی که تغییر پذیر نیست 

من وکیلم پس قانون خیلی خوب میدونم و هیات علمی دانشگاه هستم پس قانون تدریس میکنم 

این طرز تفکر شما هیچ زندگی را درست نمیکنه چون اشتباه

من هیچ موقع بیرون کارنکردم خونه داری علایه دارم هرروزخونموتمیزمیکنم وصبح اول وقت اگه بخام قیمه ایناب ...

کاش درس نمیخونم اینقد که بهم گفتن اینقد خوندی و بیکاری مجبور شدم بیام سرکار همن خرج و مخارج اینقد سخت شده که با یک نفر نمیشه

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
بله مجردم ولی این سبک زندگی که شما میگید تو هیچ کدوم از متاهلای فامیلم نبوده مرد بریزه بپاشه زن جمع ...

پس صبر کن ازدواج کنی تا چیزی را تجربه نکردید نظر ندیهید چون باعث تاثیر پدیر میشید و مدیون میشید وقتی ازدواج کردید متوجه میشوید 

الگوی ما حضرت زهرا است یه الگوی که تغییر پذیر نیست  من وکیلم پس قانون خیلی خوب میدونم و هیات ع ...

خوبه که وکیلی چون منم دانشجو‌ حقوقم دارم برای وکالت میخونم

حالا میشه بگی طبق کدوم ماده و کدوم قانون وظیفه زنه؟😂

الگوی شما الگوی ما نیست.پس نسخه یکسان نپیچین

این خانوم داره بهش فشار میاد شما میای میگی وظیفته. انگار نه انگار با انسان طرف هستین

این طرز فکر شماس به نظر من وظیفه زن نیس خونه کار کنه. حضرت فاطمه هم مال چند هزار سال پیش بوده سبک زن ...

زن وظیفشه وایه شوهرش غذابزاره وبه زندگیش برسه بااین طرزفکرت عمرابتونی شوهرنگه داری

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عزیز تو اسلام هم زن وظیفه ای در خانه داری نداره اگه حضرت زهرا در خانه کار ها رو انجام میداده(البته ...

الان هم خانما را کسی اجبار نکرده یعنی هیچ مردی زنس مجبور نکرده بره سرکار و همه قبول دارند که مرد باید خانم را تامین کنه این زنا هستند اصرار اصرار که برم سرکار 

چقد دلم برای همجنسای خودم سوخت با خوندن این کامنت

واقعیته زنی که فکرشوهره بایدهمه کاربلدباشه توایران بهش میگن زن زندگی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
زن وظیفشه وایه شوهرش غذابزاره وبه زندگیش برسه بااین طرزفکرت عمرابتونی شوهرنگه داری

خدا میدونه چجوری باهاتون رفتار شده که وظیفه زن میدونید😐

من پدرم هم واسمون اشپزی کرده والا ندیدیم وظیفه‌ی مادرم باشه

عزیزم نگران شوهر کردن من نباش چون با کسی که قراره نامزد کنم اجازه نمیده حتا ظرف بشورم میگه دستات ظریفه حیفه دستاته،نگران این باش تو پیری چقد قراره با این وظیفه‌هایی که داری بدن درد بگیری

کاش درس نمیخونم اینقد که بهم گفتن اینقد خوندی و بیکاری مجبور شدم بیام سرکار همن خرج و مخارج اینقد سخ ...

عزیز، منم درس خوندم ولی نه برای کار بیرون، برای بالابردن فهمم، دانشم، طرز تفکرم، چون یک مادر باید فهمیده و دقیق و اهل مطالعه باشه، ولی زن خیلی لطیفه واقعا با کار بیرون، خسته میشه بخصوص شب کاری و.... من جای شما بودم به حرف دیگران کارنداشتم ترجیح میدادم یه مدت خانه دار بودن راامتحان کنم بخصوص اگر بچه دارید و یااگر قصدآوردنش رو دارید... آرامش زن خونه و یک مادر یعنی آرامش و گرمای یک زندگی

چقد دلم برای همجنسای خودم سوخت با خوندن این کامنت

اتفاقا کامنت خوبی است مادر من همیشه میگه زن پل است و مرد رهکذر

یعنی این زن است که زندگی میسازه 

این کامنت نشان دهنده یه زن موفق است  

شما خدای نکرده دادگاه هها را ندیدی تا زن برای یه لحظه ارامش له له میزنه 

خدا میدونه چجوری باهاتون رفتار شده که وظیفه زن میدونید😐 من پدرم هم واسمون اشپزی کرده والا ندیدیم و ...

برات متاسفم اون نامزدت یعنی دوس پسرکه داره بااین حرفامختومیزنه جذبش شی وبه هدفش برسه عمرامردایرانی همچین زنی بخادخانم خونش کنه😁😁😁