2777
2789
عنوان

منم دلم غذای خوشمزه میخواد خوب چجوری کدبانوشم دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 83 پست
خدا میدونه چجوری باهاتون رفتار شده که وظیفه زن میدونید😐 من پدرم هم واسمون اشپزی کرده والا ندیدیم و ...

فعلا نانزد نکردی و این حرفا را میزنه بذار در عمل اگر انحام داد بیا بگو 

از مادرت بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیته زنی که فکرشوهره بایدهمه کاربلدباشه توایران بهش میگن زن زندگی

تو ایران خیلی از مفاهیم غلط تعریف شده اینم میتونه جزوش باشه

اگه مرد هم همون اندازه به فکر زن باشه خیلی هم عالیه

مشکل با جمله  «با این طرز فکرت عمرا بتونی شوهر نگه داری بود» 

دغدغه زنای جامعه ما باید نگه داشتن شوهراشون باشه. .. کاش مرد ها هم همین اندازه به فکر نگه داشتن همسرانشون بودن

به هر حال نظرات متفاوته. هرچند باعث ناراحتیم بشه نظر کسی، بازم درست نیست نظرمو تحمیل کنم. موفق باشید

خدا میدونه چجوری باهاتون رفتار شده که وظیفه زن میدونید😐 من پدرم هم واسمون اشپزی کرده والا ندیدیم و ...

همین حرفا را پسرا به دخترا میزنن گولشون میزنن بعد وقتی رفتن زیر سقف دعوا شروع میشه و امار طلاق بالا چون واقعیت زندکی این نیست 

عزیز، منم درس خوندم ولی نه برای کار بیرون، برای بالابردن فهمم، دانشم، طرز تفکرم، چون یک مادر باید فه ...

منم همینو میخوام وقتی بچه دارشدم دیگه نمیزم سرکار ولی الان مستاجرمو شرایط خیلی سخت شده 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
برات متاسفم اون نامزدت یعنی دوس پسرکه داره بااین حرفامختومیزنه جذبش شی وبه هدفش برسه عمرامردایرانی ه ...

نه عزیزم شما چون ازین مردا ندیدی واست عجیبه😂چون بهتون نرسیدن فک‌‌ میکنن مرد حسابی وجود‌ نداره 😂

من برات متاسفم که فک‌میکنی وظیفته اگه چرک لباس شوهرتو پاک کنی😂

برات متاسفم اون نامزدت یعنی دوس پسرکه داره بااین حرفامختومیزنه جذبش شی وبه هدفش برسه عمرامردایرانی ه ...

منم مرد ایرانی اونجوری زیاد دیدم الان چندین سال از زندگیشون گذشته

راستش نمیدونم چرا هضمش براتون سخته

اینا همینایی هستن که از ترس اینکه شوهرشون بره با یکی دیگه همش دارن خونشونو میسابن😐

من شوهر دکترا دارد و فرد شناخته شده ای هست من مطمین هستم اگر یه زن لخت لخت ۱۰ باهاش در یه اتاق هم باشه نگاهش هم نمیکنه و مطمینم تا حالا بعد از ۴۰ سال عمر با یه نا محرم یه کلمه بیشتر از حد محاز حرف نزده ولی من علیرعم اینکه تقریبا بیرون خانه هستم هم انواع غذا درست میکنم و مرتب هست این طرز تفکر شما اشتباه است 

انشالله ازدواج کردی مردت به خاطر بی تفاوتی به زندکیت دنبتل کسی نره

منم مرد ایرانی اونجوری زیاد دیدم الان چندین سال از زندگیشون گذشته راستش نمیدونم چرا هضمش براتون سخت ...

من دوس پسرم فقط سرما خوردم از یه شهر دیگه اومد که منو ببره دکتر اونم با تاکسی،تو خیابون خم میشه بند کفشمو میبنده که من خم نشم چون میگه کمر درد میگیری

خیلی ناراحت میشم همچین طرز فکرایی میبینم که واسه ترس از دست دادن شوهراشون این همه دلواپسی دارن و وظیفه واسه خودشون درست میکنن😐

نه عزیزم شما چون ازین مردا ندیدی واست عجیبه😂چون بهتون نرسیدن فک‌‌ میکنن مرد حسابی وجود‌ نداره 😂 م ...

شما مرد خوب ندیدی خانم 

من ۲۰ سال دارم زندکی مشترک میکنم با بهترین مرد که اکثرا کاراش خودش میکنه و میگه اگر میخوای یه نفر بگیر تا کارات بکنه 

شما همون دوست پسرت بعدا بیا تعریف کن فعلا سکوت کن رویا دیدن همیشه زیباست فعلا با رویاهات سر کن

من دوس پسرم فقط سرما خوردم از یه شهر دیگه اومد که منو ببره دکتر اونم با تاکسی،تو خیابون خم میشه بند ...

خودت میگی دوست پسر نه شوهر 

میدونی چون عشق زمان دوست پسر در زمان ازدواج کم میشه 

چون عشف تا وقتی زیباست که مسولیت نداره وقتی مسولیت پیدا کرد خودش نشون میده 

توصیه من این که از مرد بترس چون سی که زیادی خودش خوب نشان میده خود واقعیش نیست  فیلم بازی میکنه 

دوستان عزیزم دیدگاها متفاوته من اگه این پستو گذاشتم میخواستم بدونم کسی تو شرایط من هست چون اصلا این وضعو دوس ندارم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
زن وظیفشه وایه شوهرش غذابزاره وبه زندگیش برسه بااین طرزفکرت عمرابتونی شوهرنگه داری

چقدر دلم سوخت و متاسف شدم با دیدن این کامنت منفی و پوسیده

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌
به نظرم شوهرتو سر پا هم بگیری موقع دست شویی دیگه ازدواجت تضمین شده‌اس😁

توهین نکن 

انشالله یه مدت دیگه نیای تا ددست ولت کرده و یا چتد سال دیگه دنبال وکیلی چون بهت خیانت کردهد