2777
2789
عنوان

منم دلم غذای خوشمزه میخواد خوب چجوری کدبانوشم دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 83 پست
اها همینه ناراحتی شوهرت کاری کرده پس😁 احتمالا کف کفشاشو لیس نزدی زیر ابی رفته😁 بیا دیگه ریپلای نک ...

توبرام اهمیتی نداری اونقدرهرروززیر.....بعدشم نگرفتنت عقده ای شدی خیالت راحت توهانم هیج خونه ای نخئاهی شدجزقبرخدانگهدارحالابترک برات کافیه حرفام نوش جونت بی مصرف😁😁😁😁

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شما با انجام ندادن این‌کارا بی مصرف باشی چون کاره دیگه‌ای نداری با اینجور چیزا باید وجودتو ثابت ...

تو چه داری خانم 

من وکیلم دکترای حقوق از دانشگاه تهران دارم هیات علمی دانشگاه هستم وکیل یه شرکت با ۱۰ هزار کارمند هستم چند تا مقاله ای اس ای دارم سالی چند تا سفر خارجی میرم زیبا و خوش هیکل هستم 

یهدشوهر خوب با شعل و دارامد خوب دارم 

تو هم بگو چه داری 

تو اصلا قصدت زندگی نیست فقط زندگی خراب کنی 

خب به مردی که کار نداشته باشه زن نمیدن پس وظیفه‌اش میشه یه جورایی.البته من وظیفه‌ی زن میدونم که کار ...

همه که مثل هم نیستم من کسی رومیشناسم زنش میره سرکارمردش کارخونه رومیکنه حتی بچه داریم میکنه

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍
تو پربازدیدا اینهمه غذا خوشمزه دیدم واقعا موندم که هیچکدومو بلد نیستم

منم اهل کارای هنری نیستم

یسری چیزا ذاتی

مثلا من ذهن تحلیلیم قوی تره تا هنری

دست خودم نیست از کارای هنری و طولانی کلافه میشم

اگه مردوزن باهم همدل نباشن که زندگی زندگی  نمیشه به هرحال زن ومردوظایفی دارن بایدانجام بدن من خیلیارومیشناسم خانمشون شاغلن مردشون کارخونه میکنن اگه مردیازن هرکاری رومیکنن ازروی محبته من خودم همسرم سرکارم میره توخیلی ازکارای خونه کمکمم میکنه من بچهای خیلیییی اذیتم کردن حتی شباشفیتی میکردیم اگه همسرم نمیکردمن نمیتونستم شب تاصبح بشینم بچه نگه دارم من خودم هرکاری رومیکنم ازروی وظیفه انجام نمیدم ازروی علاقه انجام میدم

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍