2777
2789

مامان بابام دعواشون شد بابام حرف های زشتی به مامانم زد 

مامانمم میخواست قهر کنه بره . انقدر تو گوشش خوندم نرو . اگه بری بابا دیگه دنبالت نمیاد مجبور میشی خودت برگردی اصلا جایی رو نداری بری گوش نداد حتی دعوامم کرد 

مادربزرگ پدریم خونه ماست. دیروز که دیده مامانم داره ساک جمع میکنه بره به بابام خبر داده بابامم زنگ زده که هرجا میخوای بری برو بچه های منو حق نداری ببری . رفتی هم دیگه برنگرد. مامانمم قبول کرد که نره 

بهش میگم چرا من گفتم قبول نکردی حتما باید ضایع میشدی تا نری دوباره باهام قهر کرده . آبرومون رفت جلوی عموها و زن عموها نه ؟! 

غصه نخور گلم تو همه خانواده ها پیش میاد این مدل دعواها.

همه زندگی ها بالا پایین داره. دعوای زن و شوهر که بی آبرویی نیست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا همه جا هست چرا ابروت بره اینقدر هم مادرت سرزنش نکن طفلی نمیدونی چقدر ناراحت شده که نتونسته تحمل کنه و میخواسته بره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه از مادر خودش

بجای اینکه دخترش حداقل طرفدارش باشه ضدشه

الان این دختر باید باباش رو متقاعد کنه قدر زنش رو بدونه

چند تا تاپیکش رو خوندم به مامانش فقط به چشم حمال و کارگر نگاه می‌کنه و فقط برای قطع نشدن حمالیش میخواد نره براش هم مهم نیست باباش چقدر مادرشون تحقیر کرده 

پیش میاد زن و شوهر دعوا میکنن دیگه حالا مامانت هم ناراحت بوده یه کاری کرده با بابات صحبت کن بگواز دل ...

آره درسته.

باباتو بگو پا پیش بزاره از دل مامانت دربیاره. بهش بگو جلو مادربزرگت بی عزتش نکنه. خودتم جلو چشم مامان بزرگت به مادرت بیشتر محبت کن.گناه داره مامانت حتما خیلی ناراحته

بجای اینکه دخترش حداقل طرفدارش باشه ضدشهالان این دختر باید باباش رو متقاعد کنه قدر زنش رو بدونهچند ت ...

بابام مگه به حرف منه ؟ یا به حرف من اهمیت میده؟ 

قراره خونه ما رو بسازه ۴ دانگ رو بده عموم . مامانمم سر همین قهر کرد ولی هنوزم همین کار رو میخواد بکنه