2777
2789
عنوان

به نظرتون ارتباطی هست؟!

107 بازدید | 10 پست

امروز داشتم سخنرانی دکتر هلاکویی در مورد تربیت فرزند رو گوش می دادم و وقتی از سنی می گفتن که می بایست استقلال در فرزند پدید بیاد تا وابسته نباشه فکر می کردم، به خودمون فکر می کردم که گاهی تا بیست سالگی، بیست و پنج سالگی، سی سالگی و حتی بیشتر و.... کوچکترین قدرت انتخاب و اختیاری نداریم و تحت سلطه و نفوذ خانواده ایم و تا حد بسیار زیادی وابسته ای که قدرت خطر کردن، ساختن زندگی مشترک و.... رو نداریم....

حالا از اینها بگذریم، این همه سعی در کنترل همسر در زندگی زناشویی متعجبم می کنه و انگار  راه گریزی هم ازش نیست، کنترل نکنی یا کنترلت میکنن، یا زندگیت میره روی هوا، چون جنبه نداریم؟! چون از بچگی یاد نگرفتیم استقلال شخصیتی داشته باشیم و بدی و سو استفاده نکنیم؟

به نظرتون اینکه اکثرا زیر نظر والدین کنترل گر بزرگ شدیم، نقشی داره در اینکه اون تعدادی هم که توان ریسک و تشکیل زندگی رو پیدا می کنن نسبت به هم سعی در کنترل کردن و زیر نظر گرفتن داشته باشن؟

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖

حالا دختر من زیادی مستقله من چه کنم؟😅

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
حالا دختر من زیادی مستقله من چه کنم؟😅

از چه جهت مستقل هست؟

نه اینکه رهاش کنی که آسیب ببینه ها و یا براش خطری پیش بیاد

اینکه به پدر و مادر بیش از حد وابسته نشه که احساس وابستگی شدید و مواظبت از پدر و مادر داشته باشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نع...به نظر من موضوع خیلی پیچیده تر از اینه..

از چه جهت؟

یعنی اینکه بچه ها وقتی وابسته هستن به والدین، در مشکلات زندگی مادر و پدر گوشت قربانی یا نجات دهنده هستن و حتی در مواردی نقش مراقبت عاطفی از پدر و مادر پیدا می کنند و... که در بین خانواده های ما زیاد هم شایع هست... یا به حدی وابسته میشن که نوجوان هم میشن از تنهایی در اتاقی خوابیدن می ترسند و... ازشون یه ادم های وابسته و همیشه ترسان و کنترل گر نمی سازه؟

نازنین بچه های که والدین والد دارن ..خودشون هم دارای والد قوی میشن(مثل من😌) اما چنانچه دانش و آگاهی پیدا کنیم میتونیم بالغانه رفتار کنیم(باز هم مثل من😁)

پیشنهاد میکنم شما که به این مباحث علاقه مند هستی کتاب تحلیل رفتار متقابل_اثر اریک برن _رو مطالعه کنی👌🙏🌹

نازنین بچه های که والدین والد دارن ..خودشون هم دارای والد قوی میشن(مثل من😌) اما چنانچه دانش و آگاهی ...

ممنونم از معرفی کتاب 💖🙏

میشه خواهش کنم والدین والد رو به زبان ساده تعریف کنی؟

از چه جهت؟ یعنی اینکه بچه ها وقتی وابسته هستن به والدین، در مشکلات زندگی مادر و پدر گوشت قربانی یا ...

همینه!!

ببین در فرهنگ ما خیلی طبیعیه پسر ازدواج می‌کنه و توقع داره و اصلا وظیفه می‌دونه پدر مسکنش رو تأمین کنه..دختر هم که کلا جهیزیه جزو واجباته براش..

فرهنگ ما و عرفمون در این زمینه خیلی جای کار داره.. شما مقایسه کن با کشورهای اروپایی یا که بچه ی دبستانی ایام تعطیل روزنامه می‌بره درب منازل و پول دریافت می‌کنه(خیلی اوقات از خانواده های بسیار متمول هم هستند) اونوقت پسرهای ما که اغلب چشم به جیب پدر هستند و دخترانمون نهایتاً به این فکر میکنم با یه آدم پولدار ازدواج کنن.

به نظر من تربیت استقلال از آموزش روش پول در آوردن شروع میشه. یعنی کسی که از لحاظ مالی مستقل نیست هرگز آدم مستقلی به حساب نمیاد

همینه!! ببین در فرهنگ ما خیلی طبیعیه پسر ازدواج می‌کنه و توقع داره و اصلا وظیفه می‌دونه پدر مسکنش ر ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی و توضیحی که دادی🙏💖

ممنونم از معرفی کتاب 💖🙏 میشه خواهش کنم والدین والد رو به زبان ساده تعریف کنی؟

عزیزدلم مبحث بسیار گسترده ای هست. من آرزو دارم روزی این کتاب در مدارس ما تدریس بشه .

ساختار شخصیتی هر انسان از سه بخش تشکیل میشه:

کودک_والد_بالغ

یعنی هر کدوم از ما همزمان میتونیم هر کدوم از این سه وضعیت باشیم(فراگیری این علم یک مهارت فوق العاده است که می‌تونه در زندگی مشترک و حتی اجتماعی بسیار باعث پیشرفت و موفقیت بشه)

کودک درون ما به دنبال لذت هست و تأخیر در کامجویی رو نمیپذیره مثلاً وقتی شما دست میزنی،میرقصی،شعر میخونی کودمت فعاله.

والد هر آنچیزیست که شرطی شدیم بابتش و از آموزه های والدین ما یا مراقب یا معلممون هست.. مثلاً جملاتی که باید داره همه والد هستن..

بالغ متعادل کننده ی والد و کودک ماست و منطق داره.

این سه حالت شخصیت ممکنه آلودگی هم داشته باشند ..میراث والد_کودک یا بالغ_والد و...

خوندن کتاب رو بهتون اکیدا توصیه میکنم 🙏🙏

عزیزدلم مبحث بسیار گسترده ای هست. من آرزو دارم روزی این کتاب در مدارس ما تدریس بشه . ساختار شخصیتی ...

مررررسی😍😍😍

حتما گلم می خوونم مرسی💖🙏🌹