2777
2789

من عاشق موتورم ولی بلد نیستم متاسفانه کسی هم نیس یادم بده چون خانوادم تفکر قدیمی دارن اصلا خوششون نمیاد دختر موتور برونه

این پسر هم منو فالو داره لایکمو میبینه زیر همه موتور سوارای دختر از اونجا همش بهم میگه بیا بهت یاد بدم 

۱۷ سالمه تازگیا هم دارم مث بچه ادم درسمو میخونم ولی یکمم  این پسره خیلی باهام مهربونه و دو سه بارم قبلا باهاش بیرون رفتم تو دوران شاخ بازیم الان یکم بهش حس پیدا کردن ک فک کنم از هورمونامه 😂

ولی جدی نمیدونم چیکار کنم

نرو تو این دوره زمونه به چشما خودتم اعتماد نداشته باش

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرو

دوچرخه سواری یاد بگیری این موتورهای کوچیک پاکشتی که جدیداً خانما سوار میشن رو راحت میتونی برونی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نه اصلا قبول نکن من چندبار آموزشگاه بوده به خانما موتور سواری یاد خانما میدادن در اینده برو اونجاها الان تمرکزت بزار روی درست 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اون تو تهرانه نه تو شهرستان ما

شماهم قرار نیست تا همیشه شهرستان بمونی میتونس دانشگاه میری اونجا بری آموزشگاه 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید