2777
2789
عنوان

به نظرتون چشامو لیزر کنم یا از این عینکای گرد خوشگل بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا عینک بزن نمره چشمات ثابت شد لیزر کن  زیر ۲۵ عمل کنی نمره برمیگرده

جدی؟؟؟

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
😐 عینک چشمو ضعیف می کنه؟ علم پزشکی رو با خاک یکسان کردی

اره ابجیم میزنه همش ممیره شماره عینکشو عوض میکنه خالمم همینطور

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  
اره ابجیم میزنه همش ممیره شماره عینکشو عوض میکنه خالمم همینطور

دکترشونو عوض کنن

بعضی دکترا الکی عینک رو با شماره پایین تر میدن و همین باعث میشه مدام شماره چشم بالا بره چون بهش فشار میاد. اگر دقیقا به اندازه شماره چششون باشه شماره عینکشون، همچین مشکلی پیش نمیاد

من خودم سه ساله شماره چشمم فرقی نکرده

من لازیک کردم یعنی دنیا برام بهشت شد.نعمت دیدن نعمت تار نبودن.وای چقدر حس خوب داشت.برو عمل کن عینک چ ...

آخ گفتی خوندن تابلو...

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
دکترشونو عوض کنن بعضی دکترا الکی عینک رو با شماره پایین تر میدن و همین باعث میشه مدام شماره چشم بال ...

اما بعدعینک نباشه چشم ادم یه جوری میشه دقت کرری من‌که میگم لیزر عالیه

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  
میگن روز سوم خیلی درد داره درسته ؟🥺 هزینش چقدر شد؟

نه نه من دو سال پیش کردم نور بهترین جاست تو خاورمیانه.۲۸۰۰که یه تومانش رو که بسمه تکمیلی داد.من ۱۸۰۰دادم‌.درد نداره قطره کلی بهت می دم.فقط به نور حساس می شب و هی خونه مثل شب باید تا ده روز تاریک کنی.دردش اون طوره که هی می خوای بخوارونی ولی نمی شن نباید دست بزنی و انکار پیاز پاک کردی.بی قراری.یکم رو اعصابته‌.تو خواب هم عینک آفتابی می زدم همه نورها برام زیاد بود.ولی خوب شد تا یک هفته

نه نه من دو سال پیش کردم نور بهترین جاست تو خاورمیانه.۲۸۰۰که یه تومانش رو که بسمه تکمیلی داد.من ۱۸۰۰ ...

نور کجاست؟

شماره چشمت چنده؟؟  از چه شماره ای عمل میکنن؟

نمیدونم از چه شماره ای عمل میکنن ولی فک کنم فرقی نداشته باشه 

مال من دوتاش یک وخورده ایه