من بینیم قوز داره وقتی عینک میزنم این عیبم پوشیده میشه
حالا به نظرتون چشامو لیزر کنم بعدشم بینیمو عمل کنم یا از این عینکای جدید که گرد و خوشگلن بگیرم؟
از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
کلینیک چشم پزشکی نور در ولیعصر اسفندیار تهران.مجهزترین بیمارستان چشم.مال وزیر هاشمیه
آهان مرسی
از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عینک گرد خوشگل...من دوره دانشجوییم میزدم 😉 کلی طرفدار داشتم به خدا...هنوزم شوهرم میگه اون عینکت و خیلی دوس داشتم....اگه دوس داشتی اسی عکس بذارم
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
احتمالا اول چشامو لیزر کنم بعدا که پول بیشتر برام جور شد بینیمم عمل کنم
آخه آستیگماتم یه کم اذیتم