2777
2789
عنوان

به نظرتون چشامو لیزر کنم یا از این عینکای گرد خوشگل بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 57 پست
کلینیک چشم پزشکی نور در ولیعصر اسفندیار تهران.مجهزترین بیمارستان چشم.مال وزیر هاشمیه

آهان مرسی

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما بعدعینک نباشه چشم ادم یه جوری میشه دقت کرری من‌که میگم لیزر عالیه

این دیگه بستگی به بدن آدم داره. بعضیا زیر چشمشون گود میفته و سیاه میشه ولی مثلا من خودم چشمام تغییری نکرده

بله لیزد بهتره منم حتما لیزر می کنم ولی عینک چشمو ضعیف نمیکنه

عینک گرد خوشگل...من دوره دانشجوییم میزدم 😉 کلی طرفدار داشتم به خدا...هنوزم شوهرم میگه اون عینکت و خیلی دوس داشتم....اگه دوس داشتی اسی عکس بذارم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

من عمل کردم ی ماه پیش عالییییییههههههههه دست ترین کاری بود که تو کل عمرم انجام دادم عزنکمو بعد عمل هزهر تیکه کرده انداختم تو اشغال 

توهم برووعمل کن حیف چشم نیست اخه 

دماغتو عمل کن جای لیزر

احتمالا اول چشامو لیزر کنم بعدا که پول بیشتر برام جور شد بینیمم عمل کنم

آخه آستیگماتم یه کم اذیتم

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
فعلا عینک بزن نمره چشمات ثابت شد لیزر کن  زیر ۲۵ عمل کنی نمره برمیگرده

من شماره چشمم ۳ هست میخام عمل کن یهنی برمیگرده🤔؟؟

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗
من عمل کردم ی ماه پیش عالییییییههههههههه دست ترین کاری بود که تو کل عمرم انجام دادم عزنکمو بعد عمل ه ...

شماره چشمت چن بود گلم؟ 

میشه هزینه عمل هم بگید؟

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗
عینک گرد خوشگل...من دوره دانشجوییم میزدم 😉 کلی طرفدار داشتم به خدا...هنوزم شوهرم میگه اون عینکت و خ ...

آره اون عینکام خیلی خوشگلن آدم وسوسه میشه بره بخره

عکس خودم؟؟