با اذیت کردن خودت یا احساس گناه فقط افسرده میشی. بخدا هرچی حکمتی داره عزیزم. من دخترم دو سالشه.همزمان با اوج مشکلات همسرم تو کارش و مسائل مالی که بیشتر بخاطر کرونا بود فهمیدم باردارم اونم دو قلو. یعنی هنوزم تو شوکم. اما هیچ کار خدا بیحکمت نیس. ماها دلیلشو بعدا تو موقعیتش میفهمیم. تجربه به من ثابت کرده نباید چیزی از خدا زوری بخوام.
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیرویید پرولاکتین و رحم تک شاخ بود ولی چند روز پیش عکس رنگی انجام دادم دکتر گفت لولت باز،شده گرفتگی ...
انشالله بزودی دامنت سبز بشه
یعنی تو این 4 سال عکس رنگی نگرفته بودی؟؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خییلی دوست دارم وخیلی نذر کردم ولی روزه نمیتونم دوهفته پیش عکس رنگی انجام دادم هنوز لکه بینی د ...
من براشماهم دعامیکنم گلم خودمم توانتظارم
همسرت نمیتونه بگیره؟
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
با اذیت کردن خودت یا احساس گناه فقط افسرده میشی. بخدا هرچی حکمتی داره عزیزم. من دخترم دو سالشه.همزما ...
وای چه عالی
مبارکت باشه
قدمشون خیر و مبارک باشه
انشالله روزی دار باشن
منم دلم خواست
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
کاش زودتر بهم میداد خیلی اذیت میشم از نیش و کنایه به خودم نمیگن ولی میدونم هست
اونیکه واسه یه مسئله طبیعی نیش میزنه به عقلش شک کن.اصلا مهم نباشه واست. تو همه تلاشتو واسه درمان بکن. دیگه تو این زمونه چیزی به اسم نازایی نیس فقطیکم طول میکشه عوضش یه انتظار شیرین میشه.
مرسی گلم شوهرم بندر کار میکنه شرجی و گرما روزه ماه رمضونم نمیتونه بگیره ولی نمازش قضا نمیشه ه ...
اهان پس اعمال اول ماه روانجام بده ببین
یه بار گرفتم باز نشد دکتر گفت تک شاخ الان دوباره رفتم گفت عالیه باز شده پناه بر خدا
این ماهو نزدیکی مرتب داشته باش
منم هر بار بعد از کلللی درمان و دارو
همون ماهی که عکس رنگی گرفتم باردار شدم