2777
2789
عنوان

بیایین بهم امید بدین یعنی منم مامان میشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 81 پست
الانم که از اول عکس رنگی الان دوهفته هس لک دارم 😫

اشکال نداره 

لک باشه 

تو کار خودتو کن

مرتب نزدیکی داشته باش یک شب در میون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خیلی دلم میگیره  اونایی که ناشکری میکنن و حسدو بخل دارن و  خدا بهشون بچه میده دیدم روزی هزار بار به بچه خودشون میگن الهی بمیری  ولی باز خدا بهشون میده ولی یکیم باید حسرت بچه به دلش بمونه 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا میخوام سال بعد این موقع کنار بجه ات باشی مامان سال ۹۹😍

الهی آمین 🙏🙏انشالله روزی همه ی منتظرا  مادر شدن حق طبیعی هر زنیه الهی هیچکی بی نصیب نشه🙏🙏🙏

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4902416/%d9%85%d8%b9%d8%ac%d8%b2%d9%87-%d8%a8%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b1-%d8%b4%da%af%d9%81%d8%aa-%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c%d8%b2-%d8%b5%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d8%b1%db%8c%d8%b6-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7-%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af

عزیزم نا امید نباش تو روستای ما یه خانم ۱۵ سال بچه نداشت دیگه نا امید شده بود الان بارداره و شهریور بچش دنیا میاد.دختر خاله شوهرم ۲۰ سال طول کشید الان یه پسر ۱۰ ساله داره. نا امید نباش .به حق امام رضا یه نی نی خوشگل میاد تو دلت. امام رضا رو به جوادش قسم بده صد در صد جواب میگیری من که خیلی جواب گرفتم

دوست خوبم اصلاشک نکن یه نی نی خوشگل منتظره تومامانش بشی هراتفاق خوبی وقتی میفته که انتظارش رونداری آبجی من بعد7سال مادرشدبایدمطمعن باشی خدانظرش بهت هس پس شک نکن مادرمیشی به امیدخدا

دوستت دارم،متاسفم،لطفا من را ببخش،متشکرم😍😇