2777
2789
عنوان

بیایین بهم امید بدین یعنی منم مامان میشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 81 پست
گل دختر هیچوقت ناامید نشو من از دوران مجردیم تنبلی شدید تخمدان داشتم دوسال عقد بودم ۴ ساله ازدواج کر ...

عزیزم چه درد شیرینی ❤برام دعا کن خدامعجزشو بهم نشون بده 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
عزیزم شما اوایل قرص استفاده کردی؟ من شنیدم قرص ممکنه تاخیر ایجاد کنه درسته؟

من هیچی استفاده نکردم خیلی بچه دوست دارم ۴سال ازدواج کردم و تو اقدام😐خدا نمیده یکی هم دوتا قرص اورژانس با هم میخوره تو مرز جدا شدن خدا بهش میده  ای خدا اااااا😕

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اونا رو هم جور دیگه امتحان میکنه ۴ سال زیاد نیست چرا اینقدر ناامیدی هدیه ای که نزد خدا داری حتم ...

من به هیچکی نمیگم ولی پشت سرم اظهار نظر میکنن هی میگن خوشبحالت نداری  خوشبحالت میخابی خوشبحالت ..... واینا بیشتر ادمو اذیت میکنه

عکس رنگی اونقدر هم موثق نیست من دوسال پیش گرفتم گفت دوتا لولت بسته بود چپو بازکردیم راست بسته موند ...

منم 

مرسی از دلگرمیاتون  الهی حال دل همتون خوب 😍🙏

من هیچی استفاده نکردم خیلی بچه دوست دارم ۴سال ازدواج کردم و تو اقدام😐خدا نمیده یکی هم دوتا قرص اورژ ...

صبور باش عزززم

میده

ببین یه مدت رهاش کن

برای چندماه

و در انتظار نباش

میبینی ک دامنت سبز میشه

صبور باش عزززم میده ببین یه مدت رهاش کن برای چندماه و در انتظار نباش میبینی ک دامنت سبز میشه

الهی امین من که همش تو اسن ۴ سال خودمو به بی خیالی میزنم ولی نمیشه  هر چی خدا بخاد  خدا که بد نمیخاد 😔🙏