2777
2789
عنوان

دختر داشتی چطور رفتار میکردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل یه دوست مثل یه همراه مثل یه عاشق مثل یه مادرر

عاشقانه دررابطه باحجاب وفلسفه حجاب باهاش حرف میزنم یاپذیراخواهدبودیانه خودش دیگ انتخاب میکنه

درهرانتخابش درهرمسیرش مثل یه دوست باتجربه درکنارش خواهم بود 

یادمیدم دخترانگی کنه بااحساس ودرکنارش منطقیه

یادمیدم هنرخانگی مثل آشپزی و....

یادمیدم عشق بورزه به خانواده

یادمیدم موفق درتحصیل باشه

یادمیدم موفق درکارش باشه اگرعلاقه به کار داشت

اجبار درهیچکاری نمیکنم فقط پیشنهادمیدم یاپذیراس یانه

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
خیلی خوبه 

واقعا زندگیه پرفکت نداشتم خیلی خیلی معمولی دو تا دختر بودیم یدونه پسر بابام خیلی آروم و مهربون بود و خیلی محبت میکرد و شایدم زیادی لوسمون میکرد و به حرفمون بود مامانم نمیذاشت زیاد لوس باشیم به موقع نه میگفت و هر وقت لازم بود جدی بود و جلومون می ایستاد از طرفی خصوصا یکم بزرگتر شدیم خیلی باهامون دوست و راحت بود راحت در مورد همه چی باهاش میحرفیدیم و گوش میداد و راهنمایی میکرد محدودمون نمیکرد ولی یه سری قوانین برای خونمون داشتیم در نهایت درست و غلط و یادمون دادن و آزادی هم بهمون دادن و همیشه هم دورادور هوامونو داشتن

من ازادی بی حدو مرز نمیدم چه به دخترم چه به پسرم .به اونا اعتماد دارم ولی به جامعه نه.هرگز.یکی از نک ...

من در اطراف خودم همون قدر دخترهای محدود ضربه خوردن آزادها هم ضربه خوردن منتهی طور دیگه .گاها مورد سواستفاده قرار گرفتن و غرور و احساساتشون جریحه دار شد 

خدا رو شکرک من دختر دار نشدم .  دختر دار شدن یه ظرافت خاص میخواد . من اصلا تواناییش ندارم ، که ...

باورت میشه برامن تربیت پسرکمی دشوارتره

دخترخیلی آروم وپذیراتره

ولی پسر عامیانه ‌کله خرابه😂خودمم پسرردارم ولی خیلی پذیرای حرف نیس مگربامحبت زیاد واقعادشواره

البته هردوبنظرم دریک سطحن

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
من پسرام یه الگوی رفتاری مناسب دلرن و اونم پدرشون. 

همسرمنم همینطوره 

تانمازمیخونه سریع جلوی باباش می ایسته وباباش به شوخی میگه اقتداکنیم به آقا😅

یاهمسرم حافظ قران سریع قرآن وبرمیداره ومثلامیخونه تندتندیچی میگه

ولی بیشترمواقع بامادره احساس میکنم بایددرمقابلش یجوری درحدنرمال کوتاه بیام 

شایدم چون بچس چنین احساسی دارم