2777
2789
تحریک میکنه از ژلم استفاده میکنه ولی تا میاد شروع کنه از درد کلا حس شهوتم میپره فقد میگم بسه

خب ی دکتر برو.اونایی ک حلقویه پردشون این مدلین معمولا.مگر اینکه واژینیسموس باشی‌قفل میشین بهم؟

🥲متاسفم.خیلی سخت.خدا خودش ی راهی برات باز کنه.بعد اون زن ک باهاش خیانت کرد سن بالاتر بود با همسن هس ...

نه ۲۷سالشه کوچک از شوهرم تو جشن نامزدیمون بود چقدر رقصید اصلا نمیتونم فیلمم ببینم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام اصلا نقطه ضعفی از خودت نشون نده فقد خیلی محکم جدی بگو هر جور راحتی نذار ترسی احساس کنه تو وجودت ...

دقیقا دفعه اول ک گفت من ترس نشون دادم ناراجتی نشون دادم دوباره الان تکرار کرد این دفعه قشنگ از خجالتش در اومدم

خب ی دکتر برو.اونایی ک حلقویه پردشون این مدلین معمولا.مگر اینکه واژینیسموس باشی‌قفل میشین بهم؟

ن قفل نمیشیم 

هیچ نمیدونم چی بود پردم نذاشت برم گف احتیاجی نیس 

فقد اولین بود چند قطره خون اومد گفتم اخیش راحت شدم بعدش دیگه درد ندارم دیدم ن بابا هر شب قضیه همینه خیالم نداره باز بشه دردش کمتر شه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ن قفل نمیشیم هیچ نمیدونم چی بود پردم نذاشت برم گف احتیاجی نیس فقد اولین بود چند قطره خون اومد گفتم ا ...

اوع.خب تایم زیادیم نگذشته.یکم دیگه وقت بده ب خودتون.هرشب رابطه دارین؟یا هفته ای یکی دوبار.اگه کم رابطتون بیشترش کنید ک بدنت شکل بگیره

ن قفل نمیشیم هیچ نمیدونم چی بود پردم نذاشت برم گف احتیاجی نیس فقد اولین بود چند قطره خون اومد گفتم ا ...

درکل واژینیسموسا همیشه قفلم نمیشن ولی درد میکشن چون استرس دارن عضلاتشون سفت میشه

الهی🥲مدرک داری بریز بیرون شرف اون جندرو ببر.اون شوهرش خوبه باهاش؟

مدرک دارم ملمانم خیلی کفت ابروش ببر نتونستم متاسفانه خیلی ارووم و مظلومم واینکه همه جا پخش میشد خیلی بی ارزش میشدم شخصیتم خورد میشد همه میگن صبر داشتی ولی خدا میدونه چقدر داغون شدم بعد این ماجرا

مدرک دارم ملمانم خیلی کفت ابروش ببر نتونستم متاسفانه خیلی ارووم و مظلومم واینکه همه جا پخش میشد خیلی ...

خدالعنتشون کنه.ولی بنظرم سختی خونه پدرتو بکش از این عن بکش بیرون بتونی بری تو اجتماع.ایشالا خدا خودش ی راهی برات باز کنه 

دقیقا دفعه اول ک گفت من ترس نشون دادم ناراجتی نشون دادم دوباره الان تکرار کرد این دفعه قشنگ از خجالت ...

ما تازه عقد کرده بودیم چند باری تو دعوا تکرار کرد گف ناراحتی طلاق بگیریم من از خودم ترس نشون دادم یکی بارم گریه کردم دیدم ن هی بدتر میشه تا میام بگم بالا چشمت ابرو میگه طلاق 

دعوا کردم تا خواس باز زنگ بزنه منو بترسونه گفتم ببینم دفعه اخرت باشه شمارتو تو گوشیم میبینم دیگم اینوراپیدات نشه نمیخوامت دیگه اولین و اخرین بارش شد ترس نشون نده فقد

اوع.خب تایم زیادیم نگذشته.یکم دیگه وقت بده ب خودتون.هرشب رابطه دارین؟یا هفته ای یکی دوبار.اگه کم راب ...

یه شب درمیون تقریبا

درکل واژینیسموسا همیشه قفلم نمیشن ولی درد میکشن چون استرس دارن عضلاتشون سفت میشه

من اول از ترس عضلاتمو سفت میکردم الان زیاد ترس ندارم ولی همون اش و همون کاسه اس درد دارم 

شوهر من بچه اخر مادر شوهرم یه جوری باهاش دعوا میکنه نصحتش میکنه ک انگار بچه ۱۴ ساله اس اینم بدبختی ب ...

دقیقا منی..تازه واسه من تا به دنیا اومدن بچه ام بازم کمک حالم بود..تا بند کفشمو می بست..‌انقدر گفتن زن زلیلی که دوتا بچه رو تک و تنها بزرگ کردم..دریغ از یک کمک ..من نتونستم..شنا گاهی تو خونه خودت رو به بهونه ی مریضی یا پریودی بزن به بیحالی و بیماری تا مجبور بشه کمکت کنه