2777
2789
عنوان

دختر داشتی چطور رفتار میکردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 46 پست

رفیق می شدم‌باهاش  ،یه جاهایی باید سخت گرفت تا بعدا چیزای بدی تجزبه نکنه ،مادرایی که زیاد لوس میکنن دختراشونو هرچی بگن میگن چشم بعدا دیگه نمیتونن از پس مشکلاتش بربیان

آمدم ای شاه پناهم بده ، خط امانی ز گناهم بده...💚 یا امام رضا(ع) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دارم عمر منه مثل یه ملکه باهاش رفتار میکنم و پسرمم جونمه با اونم مثل یه شاهزاده رفتار میکنم بچه دختر و پسر نداره باید جوری باهاشون رفتار کرد که تو تصور هر چند کودکانشون شادترین بچه باشن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

اگه ی روزی دختر دار بشم همیشه از زیبایی هاش تعریف میکنم بهش حس خوب میدم هر کاری رو ک بخواد شروع کنه تشویقش میکنم معتقدم دختری ک اعتماد به نفس بالایی داشته باشه خودشو محدود نمیدونه

میشه لطفا برای مادر شدنم دعا کنید😔❤

محدودش نمیکنم دیگه

از اول هی نمیگم زشششته تو دختری

بهش یاد میدم هر مکانی رو بشناسه چطور مناسب همون مکان رفتار کنه ولی یه چیزو ثابت نمیکنم براش 

ینی نمی گم هیچوقت نباید بلند بخندی چون دختری 

میگم همیشه بلند بخند به جز مثلا پیش ۴ تا لات بی سر و پا

ینی بدونه کجاست

بقیه چیزا هم همین سیستم 

زیاده که بگم  

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

خدا رو شکرک من دختر دار نشدم . 

دختر دار شدن یه ظرافت خاص میخواد . من اصلا تواناییش ندارم ، که یه دختر پرورش بدم ، ک واقعا از  زندگیش لذت ببره 

مطمئنم ک خودم الگوی خوبی براش نبودم . دختر واقعا یه موجود خارق العاده است .

بهش یاد میدادم رو پا خود ایستادن و مستقل زندگی کردن و به کسی متکی نبودن رو 

اینکه هر جور راضیه زندگی کنه نه به خاطر تایید دیگران زندگی کنه 

از همه مهمتر خوشبختی فقط در گرو ازدواج نیست و این باور ذهنیش باشه که اگر کسی رو پیدا نکرد غمگین و سرخورده نشه

همونجوری که پدر و مادرم با من رفتار کردن. درست تربیتش می کردم. بعد بهش اعتماد می کردم و  آزاد م ...

افرین درسته ولی ازادی زیادم خوب نیست تعادل داشته باشه بهتره نه خیلی ازاد و نه خیلی محدود 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

من ازادی بی حدو مرز نمیدم چه به دخترم چه به پسرم .به اونا اعتماد دارم ولی به جامعه نه.هرگز.یکی از نکات تربیتی اینه بچتو محدود نکنی بزاری ازاد باشه ولی توی جامعه یا محیطی ک از اون اطمینان کافی داری.....جامعه ما متاسفانه فاقد صلاحیت هست

یه بچه گوچیک رو با خیال راحت میزاریم تو یه باغ پر گل قدم بزاره .اما تو به محیط تیز یا پر از حشره و جونور هم میزاریم به رااحتی راه بره و بگیم بزار بچم ازاد باشه؟