2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم

چند مسئله س اون یه مسئله ی حادی که برام پیش اومده که فقط خدامیتونه بادعای خیر شما انشاءالله معجزه کنه تاروحم درمان شه رونمیشه بگم چون روانپزشک هم کاری نمیتونه بکنه دارومیخورم یه ذره تاثیر نداره 😭💔😥🖤ولی مسئله ی مهم راجبه عشقمه همون پارتنر که میگن اون افسرده وغمگینه وازهمه چی زده س وتنهای تنها میخواد باشه منم مثل خودش کرده 😔😥

چرا چیشده

چند مسئله س اون یه مسئله ی حادی که برام پیش اومده که فقط خدامیتونه بادعای خیر شما انشاءالله معجزه کنه تاروحم درمان شه رونمیشه بگم چون روانپزشک هم کاری نمیتونه بکنه دارومیخورم یه ذره تاثیر نداره😭💔😔🖤 ولی مسئله ی مهم راجبه عشقمه همون پارتنر که میگن اون افسرده وغمگینه وازهمه چی زده س وتنهای تنها میخواد باشه منم مثل خودش کرده😥☹

چند مسئله س اون یه مسئله ی حادی که برام پیش اومده که فقط خدامیتونه بادعای خیر شما انشاءالله معجزه کن ...

جدا شو عزیز من

مگه مجبوری؟ من خودمم افسرده بودم دنبال پارتنر نمیرفتم

چرا باید حال همو بگیریم؟

جدا شو عزیز منمگه مجبوری؟ من خودمم افسرده بودم دنبال پارتنر نمیرفتمچرا باید حال همو بگیریم؟

آخه ۱.چندین ماه باهم بودیم وعالی بود وخوش بودیم ۲‌ته نانردی وبینعرفایه که توو این وضع وحال تنهاش بذارم و ۳.مهمترواقعا عاشقشم و هیچ کسو جزاون نمیخوام هرچی میگم تشویق وحمایتش میکنم که حالش اوکی شه باقربون صدقه ومحبت وانرژی مثبت نمیشه که نمیشه فقط از زمین وزمان شاکیه ازوضع نالیش از کشور از اینکه کارواون درآمد بالابالایی که میخواد والبته همیشگیوثابت رو نداره میگه جوونیمون رفت هیچی به هیچی شما بگو جزجدایی چه کارکنم؟😥😔

[QUOTE=400230164]اون چرا غمگینه  از زمین وزمان شاکیه ازوضع کاریش ومالیش و درآمدیش از وضع کشور از اینکه کار ثابت واون درآمد بالابالایی که میخواد والبته همیشگی رونداره میگه جوونیمون رفت هیچی به هیچی من واقعا عاشقشم اوائل عالی بود چندماهه اینطوری شده واسه همین من اون مسئلم حاد شده چون افسردگی این آقا رواون مسئله ی منم تاثیر داره ب جزافسردگی کردنم شما بگو  چه کارکنم؟😥😔

آخه ۱.چندین ماه باهم بودیم وعالی بود وخوش بودیم ۲‌ته نانردی وبینعرفایه که توو این وضع وحال تنهاش بذا ...

وقتی خود طرف نخواد کاری نمیشه کرد

وقت و انرژیتو برای کسی بذار ک نتیجه بده

ن یک ادم لجباز و یک دنده

[QUOTE=400230164]اون چرا غمگینه از زمین وزمان شاکیه ازوضع کاریش ومالیش و درآمدیش از وضع کشور از این ...

بنظرم سر خودت با یه کلاسی چیزی گرم کن خیلی تاثیر داره من داشتم افسرده میشدم ولی سریع خودمو یه تکونی دادم از ۷ صبح پامیشدم دنبال کارای درسم گواهی نامم کارای اداری رو میرفتم این ارتبلط با آدما حالمو بهتر کرد خوب نشدم ولی از اون حال بد دراومدم

وقتی خود طرف نخواد کاری نمیشه کردوقت و انرژیتو برای کسی بذار ک نتیجه بدهن یک ادم لجباز و یک دنده

من هی میگم زمان بگذره شاید درست بشه که فردا حسرت نخورم چرابهش فرصت ومهلت ندادم آخه شما بگو والا اوضاع کارودرآمد اکثریت خرابه وضع نالی اکثریت خوب نیست گرونی واسه همه هست آیا تباید دلخوش ب زندگی بود کلا دلخوشیش رفته حال وحوصله ی منو لااقل میگم داشته باش اگرهیچکسو نمیخوای ببیتی وحرف بزنی تشویقش کردم ک توکلش بخداکند باشه گفتم سیگار ومشروبو ترک کن اتشاءالله گوش بده گفتم بره سرکار فعلا دنبال کاره گفتم بره باشگاه چه کنم واقعا نمیتونم ازش دل بکنم بخدا خودم داغونم ظاهرمو آرومو شاد نشون میدم سر یه چیزی که نمیشه بگم یهو پنیک میشم شدید وگرنه درحالت عادی حالم عالیه اون چیزه میشه اونطوری میشم و خب افسزدگیاین آقا منم افسزده کرده منم تنهایی روترجیح میدم به همه چی فقط فرقم باهاش اینه حال وحوصله یاونو دارم دلم بیرون لفتن حرف زدن فقط بااونو میخواد عجیبه برام اون میگه حال وحوصله ی خودشم نداره آخه پول ک موقتیه دریت میشه هی میگه سنم بالاست بخدا داغونم کرده وغصشو هی میخورم 

بنظرم سر خودت با یه کلاسی چیزی گرم کن خیلی تاثیر داره من داشتم افسرده میشدم ولی سریع خودمو یه تکونی ...

من تا این آدم لااقل تو چت الان بعد کم کم حالش خوب شه بیاد همو بعد ۸ ماه ببینین بعد انشاءالله حالش کم کم بهبود پیداکنه انشاءالله کار ودرآمد دلخواهش جور شه خدابهش دلخوشی وانید ب زندگی بده واقعا حال وحوصله ی هیچ کس وهیچ چیو ندارم ظاهرم آرومو شاده مجبوری مهمون میاد میخندم ونیگپم باهاشون یا مجبوری میرم مهنونی باخودم باسه دم میخواد فقط توو اتاقم باشم گاهی برن قدم بزنم تنهایی نهایتا خریدکنم کلا بیرونونمیخوام الان داداشم کاشت مو کرده اون یه مورد ک ننیشه بگم پیش اومد پنیک شدم اگر نمیومد خونمون پیش نمیومد ولی خب این نه هزآدم دیگ روببینم اکر اون نسئله ک نمیشه بگم پیش بیاد پنیک میشم بخدا ایت آقا بااین افسردگیش منو داغون کرد