2777
2789
عنوان

عکس رنگی از کودک

4657 بازدید | 35 پست

سلام  کسی تا حالا از بچه زیر دوسال عکس رنگی گرفته امروز دکتر گفت باید از مجاری ادرار و مثانه و کلیه ها عکس بگیرم خیلی میترسم خودمم قبلا گرفتم و حسابی اذیت شدم اگه کسی تجربه داره میشه بگید بچه خیلی اذیت میشه و گریه میکنه؟؟؟؟

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی....من نگرفتم  . بگو بی هوشش،کنن

میشه؟؟ 

عوارض بی هوشی  زیاده میترسم ۱سال و ۳ ماهشه 😭😭😭

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
مشکلش چی هست

سنگ کلیه داشته اما خوب شده ولی مرتب عفونت ادراری میگیره دکتر گف الان که عفونت نداره باید عکس بگیری ببینم یه موقع برگشت ادرار نداشته باشه😭😭

ای خدای من دکترشو عوض کن چند جا دیگه هم ببرش

دکترش بهترین دکتر اطفاله توی ایران رتبه اول رو داره

سنگ کلیه داشته اما خوب شده ولی مرتب عفونت ادراری میگیره دکتر گف الان که عفونت نداره باید عکس بگیری ب ...

هوووم منم همش عفونت ادرار میگیرم😭😭😭😭😭😭

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
هوووم منم همش عفونت ادرار میگیرم😭😭😭😭😭😭

الهی عزیزم منکه دیگه خسته شدم ماهی دو بار ازمایش کشت میدم دیگه میرم ازمایشگاه همه منو میشناسن مثل کارمندای ازمایشگاه شدم😶

الهی عزیزم منکه دیگه خسته شدم ماهی دو بار ازمایش کشت میدم دیگه میرم ازمایشگاه همه منو میشناسن مثل کا ...

😭😭😭😢😢خیلی سخته اون طفلی چقد اذیته من درکش میکنم 

من ک خون میاد ازم 

😭😭😭😢😢خیلی سخته اون طفلی چقد اذیته من درکش میکنم  من ک خون میاد ازم

ایشالله زود خوب بشی شما که خانومی روی یه اسمند سوز یدونه عنبرنسارا اتیش بزن دامن بپوش بشین روش میگن خوبه تا دودش بره داخل رحمت  و دم کرده پونه هم عالیه  منکه انقد به بچم خشک کننده دادم بدنش مقاوم شده به دارو ها واکنش نشون نمیده هر ده روز داروش عوض میکنه دکتر

ایشالله زود خوب بشی شما که خانومی روی یه اسمند سوز یدونه عنبرنسارا اتیش بزن دامن بپوش بشین روش میگن ...

عفونت ادراری دارم نه رحم

اره منم بدنم ب دارو ها مقاوم شده

عفونت ادراری دارم نه رحم اره منم بدنم ب دارو ها مقاوم شده

بازم بی تاثیر نیست حتی برای درد دندون و گلو درد و گوش درد هم تاثیر داره  

شما عکس رنگی نگرفتین اخه دکتر گف کسی که دو بار ازمایش کشت مثبت بشه و مرتب عفونت بگیره احتمالا برگشت ادرار داره و باید درمان بشه