2777
2789
عنوان

عکس رنگی از کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4657 بازدید | 35 پست
خوب عفونت ادرار مهمه مخصوصا اگر تکرار بشه میخان مطمن بشن که ریفلاکس ادراری نباشه برای همین اینو تجوی ...

تنگی حالب داره ؟ بعد این تنگی حالب باعث چه چیزایی شده کلا بچه ی شما چیشد عفونت گرفت و چقدر تکرار شد؟ نگرانم بهم میگی؟ و اینکه دختر من عفونت ادرار داشت اما دکتره خودش گفت نیاز به عکس رنگی نیست چون فعلا رفع شده اما تلفنی یه ارولوژ گفت عکس رنگی بگیر موندم به کی اعتماد کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنگی حالب داره ؟ بعد این تنگی حالب باعث چه چیزایی شده کلا بچه ی شما چیشد عفونت گرفت و چقدر تکرار شد؟ ...

ببینید دختر من هیچ علامتی نداشت من اتفاقی برای چکاپ رفتم ومتوجع شدم اول گفت فولنس خفیف داره بعد سونوی بعدی نوشت اتساع خفیف بخاطر تنگی حالب 

وسونوی آخر ک رفتم نوشته سیستم دوپلکس داره یعنی بجای به حالب دوحالب داره ک کاملا مادرزادی هست تاوقتی قطر لگنچه زیر ۱۵بلشه کاریش ندارن بیشترشدجراحی می‌کنه دختر من اصلا عفونت نذاشت تکررر نذاشت هیچ علامتی نداشت دکترش گفت فعلا فقط با سونو کنترل بشه 

من گریه ها مو قبل رفتن اسکن کردم دوهفته دلشوره داشتم ولی بالاخره باهربدبختی بود انجام دادیم چون برای سلامتیش وابنکه بفهمم ریفلاکس داره یانه مهم بود 

چون دخترتون عفونت گرفته میخان بفهمن که خدای نکرده ریفلاکس نباشه ازاین نظر بررسی میشه 

وخدایی که بشدت کافیست
ببینید دختر من هیچ علامتی نداشت من اتفاقی برای چکاپ رفتم ومتوجع شدم اول گفت فولنس خفیف داره بعد سونو ...

ممنون از توضیحت عزیزم. خداروشکر که مشکل رو فهمیدی. و چقدر جالب ک هیچ علامتی نداشته و خودت چکاپ کردی. کم پیش میاد کسی الکی همینجوری سونو کنه بچه سالمو 

ممنون از توضیحت عزیزم. خداروشکر که مشکل رو فهمیدی. و چقدر جالب ک هیچ علامتی نداشته و خودت چکاپ کردی. ...

آره واقعا خیلی اتفاقی فهمیدم 

همیشه میگم آدم بدونه مشکل کجاست خیلی بهتره تا دیربشه 

وخدایی که بشدت کافیست