2777
2789
عنوان

عکس رنگی از کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 4657 بازدید | 35 پست
من عکس رنکی رحم گرفتم ک وحشتناک بوده

اها ایشالله زود خوب بشین لطفا برای بچه منم دعا کنید💐

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

سلام شما عکس گرفتید از بچه؟میشه بگید چجوری بود؟خیلی درد داره؟من پسرم ۱۶ ماهشه این اولین باره اینجوری میشه ولی گفتن باید عکس بگیری،اخه آلت بچه خیلی کوچیکه،میشه مراحلشو بگی؟بعدش عارضه ای نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما عکس گرفتید از بچه؟میشه بگید چجوری بود؟خیلی درد داره؟من پسرم ۱۶ ماهشه این اولین باره اینجوری ...

سلام من همسرم اجازه نداد عکس رنگی بگیریم عکس هسته ای گرفتیم 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
فرق میکنه؟راحت تره؟پسر من ۱۶ماهشه نگرانم به نظرت واقعا واجبه؟

اره فرق میکنه توی عکس هسته ای به بچه یه دارو میدن میخوابه میزارنش توی دستگاه و عکس میگیرن خیلی راحته و بچه اصلا اذیت نمیشه

سلام عزیزم باید از دخترم عکس رنگی بگیریم استزس دارم میمیرم نیشه بگید عکس هسته ای چیه

من ازدخترم اسکن مثانه گرفتم DRNCاین بهتر وکم عارضه تر ازVCUJهست 

یه سوند میزنن به بچه ازطریق سرم ماده رو داخل مثانه میکنن عکس میگیرن 

بچه ها تخمل سوند رو ندارند یجا ببرید ماهر باشه بچه اذیت نشه خانمی ک برای دخترم زد عالی بود ولی بچه ی من چون ترسید خیلی گریه کرد جوریکه تا ۳ماه نمیزاشن اصلا به قسمت ادراریش دست بزنم برای پماد وخشک کردن 

مشکلش چیه ؟

وخدایی که بشدت کافیست
ای وای خوب منم بخاطره همیینه نمیخوام اسکن مثانه بده ... عفونت ادراری داشت

خوب عفونت ادرار مهمه مخصوصا اگر تکرار بشه میخان مطمن بشن که ریفلاکس ادراری نباشه برای همین اینو تجویز کردند اگه بگم سخت نبود دروغ گفتم ولی خب چاره ای نیست باید انجام میداد دخترم ریفلاکس نداشت ولی تنگی حالب داره 

وخدایی که بشدت کافیست
خوب عفونت ادرار مهمه مخصوصا اگر تکرار بشه میخان مطمن بشن که ریفلاکس ادراری نباشه برای همین اینو تجوی ...

اگه تکرار بشه چقدر بعدش تکرار میشه؟ بمن گفت بخاطر اینکه جیششو نگه داشته اینجور شده؟