2777
2789
عنوان

نامزد شدن زوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 53 پست
من عقد کردیم ب شوهرم گفتم دعوام کرد هیچوقت نگرفتیم

زتدگی ک پایع اساسش بی اعتمادی باشه چ بهتر ک خراب شه

ینی جی خب این ی جور توهین ب دختر و خونوادشه

برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زتدگی ک پایع اساسش بی اعتمادی باشه چ بهتر ک خراب شه ینی جی خب این ی جور توهین ب دختر و خونوادشه

نمیدونم اونموقعه ها ی عده گفتن بگیر بعدها خوبه

نگرفتم هیچ اتفاقیم نیفتاد

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

من که شک دارم این داستان واقعی باشه!ولی اگه هست فقط می تونم دعا کنم زودتر وکیل شم و به همجنسام کمک کنم!یا هر شغل دیگه اصلا!به مرتبه ای برسم که این رسوم مزخرف،که روح یک زن رو می کشه ور بیفته!گواهی بکارت!!!ازدواج اجباری!!!ختنه ی زنان!!!

وا عزیزم. معاینه گواهی سلامت بکارت هستش. که شما میری دکتر زنان پایین تنه را معایته می‌کنند. درد ندار ...

موافقم.. اینا که وجدان ندارن یدفعه خانواده پسره یکار میکنه باهاشبعد  میگه دخترتون باکره نبوده 

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

اگه دوسش نداری زوده واست ازدواج نکن،چجوری دلشون اومده به زور شمای۱۶ رو وادار به ازدواج کنن!حالا موقعیتش چجوره که اصرار کردن؟شغلش چیه؟خیلی زوده واست طبیعیه که بترسی ،پر رو هم هستن ازت گواهیم میخوان!اونم از یه نوجوون!

موافقم.. اینا که وجدان ندارن یدفعه خانواده پسره یکار میکنه باهاشبعد  میگه دخترتون باکره نبوده&n ...

منی که گرفتم مادرشوهرم گفت براچی گرفتی ولی دیدم از بس هر روز میپرسن کاری کردید یا نه منم گرفتم

قبول نکن تو رو خدا خواهرانه میگم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من از پسره خچالت میکشم چیکارکنم یجورایی میترسم

خیلی زودمیخاین عقدکنید ببین عزیزم سعی کن بهش نزدیک بشی ببین اصلابهش حسی داری برای اینکه بشناسیش بایدبهش نزدیک بشی مثلا بیرون برین ببینی خسیسه نیست دست به زن داره مهربونه یا....... خیلی چیزای دیگه تروخدا قبل ازعقدبشناس

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)