2777
2789
عنوان

چرا باید آمپول زن مرد یه دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4127 بازدید | 187 پست
اصلا چطور چندششون نمیشه. گرد... دندون میرفت تو حلقش

دستشو انداخته بود دور گردن من خیلی حس بدی بود من درد نداشتم اصلا ولی از اضطراب شدید داشت گریم می‌گرفت💔😭🤣

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من یه جایی کار میکنم ۱۲ هزار نفر نیرو داره از این ۱۲ هزار نفر ۸ هزارتاش دخترهاگه میخاستم دلب ...

به همه چیز نگاه جنسیتی نداشته باشین یه امپوله دو ثانیه ام نمیکشه تزریقش 

سریع میزنه تموم میشه 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

دیگه ازین تاپیک باید بفهمی میل جنسی مرد هیچ ربطی به قرن چند باشه نداره .پسرچه امپول بزنه چه براش بزن ...

دکتر نگاه جنسی نداره خودم تو این شغل اشنا و فامیل داره میدونم این توهم بعضی هاست که فکر میکنن دکتر مرد باشه میخوردشون...مگر اینکه طرف لاشی باشه اونم خیلی کم من که اطرافم ندیدم ولی یک پاکستانی‌باشی تو انگلیس این جوری بوده گویا  اگه مشکلی داری و اذیت میشی برا اینکه استرس نکشی  پیش دکتر خانم برو حتما که اذیت نشی 

ولی واقعا راس میگهمن زایمان کردم توبیمارستان خصوصی دوبار سزلرین،بجز دکتر،همشون آقا بودن،چند نفر،واقع ...

اصلا محاله من چند سال پرستارم الان ۵سال بخش زنانم اصلا مرد نداره فقط ممکن دکتر بیهوشی مرد باشه همه زن هستن تو اتاق عمل و دکتر قلب اینا ممکن مرد باشه

❤️🌷

تو شهر ما تقریبا هیچ درمانگاهی ، تزریقاتی مرد نداره. همه زن هستن. سخت نگیرین

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

همونم مهمه عضله سرینی بزرگ بزنی یا کوچیک.بعدم خدایی نکرده مریض واکنش داد و دچار شوک شد اون تزریقاتی ...

تزریقات داروهای خاص حتما باید در حضور پزشک انجام بشه

اگر هم مشکلاتی اومد داخل بیمارستان بهترین مکانه

نهفته بود یا کامل درومده بود من یدونه نهفته دارم کج رفته سمت عصب صورتم 😔

کامل در اومده بود 

من دوتا دندون های عقل پایینم اوکی بودن ، دوتا بالایی ها نهفته هستند😭

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

دانشجو؟کاردیوگرافی خوندم و حدود ۱۰ سال پیش درسم تموم شده🙃حالا به نظرت کی باید از کی بپرسه دختر خوب؟

فک کنم رشته ی من خیلی مرتبط تره تا کاردیوگرافی

میگم پرستارم خودم عزیزم🤦‍♀️

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛