2777
2789
عنوان

نامزد شدن زوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست
اگه دوسش نداری زوده واست ازدواج نکن،چجوری دلشون اومده به زور شمای۱۶ رو وادار به ازدواج کنن!حالا موقع ...

شغلش کارمند بانک البته با پارتی بازی راستش همش میخاد منو خوشحال کنه ولی من مجبوری دارم ازدواج میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۱۷ سالگی ازدواج زوری کردم ولی اطلاعاتم خیلی قوی بود

دمت گرم😂🙋‍♀️

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

چون سنت کمه ترس داری خیلی ازحساهنوزتوی وجودت کمه به خاطرهمین نمیتونی درست تصمیم بگیری

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

طرف ما اصلا همچین رسمی نیست من اولین بار از یه دوست مشهدی شنیدم تعجب کردم،  ولی خب رفتن بهتر از نرفتن هست برا جاهایی که رسم دارن، اصلا نترس چند روز پیش اتفاقا دختر همسایه ما 16 سالش بود  درس خون مودب، عقد کرد. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
دوستش داشتی معاینه هم رفتی 

ن اولش رو نمیدادم زیاد ولی انقد محبت کرد جذبش شدم اره معاینه ام رفتم ولی دکتره خیلی وحشی بود چون حتی نمیتونستم از جام بلند شم خیلی خز بازی دراوردم 😂

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩
ن اولش رو نمیدادم زیاد ولی انقد محبت کرد جذبش شدم اره معاینه ام رفتم ولی دکتره خیلی وحشی بود چون حتی ...

ببخشید من از شب عروسی میترسم راستش داریم میریم مشاوره ازدواج ولی من میترسم شمانمی ترسسدی من خجالت میکشم بگم به مادرم 

ببخشید من از شب عروسی میترسم راستش داریم میریم مشاوره ازدواج ولی من میترسم شمانمی ترسسدی من خجالت می ...

😭 عزیزممم 😔 چشاتو ببند😳😳😔

🌹تیکر تولدمه🌹😌صبور باش... بهترین چیز ها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش رانداری...💞
ببخشید من از شب عروسی میترسم راستش داریم میریم مشاوره ازدواج ولی من میترسم شمانمی ترسسدی من خجالت می ...

اولش اینجوریه تا ازدواج انقد راجبش میگن خجالتت میریزه من شوهرم ولکن نبود هی میگف میگف اول از پیام شروع کرد تا اینکه شب عروسی ک هیچ عین خیالم نبود

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩