2777
2789
عنوان

نامزد شدن زوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشالا که هرچه خیره برات پیش بیاد 

من دختر خالمو شوهرش هم سن شما دوتا بودن  اتفاقا دختره هم راضی نبود اصلا ولی انقد پسره بهش محبت کرد که هزار ماشالا همه در حسرتشونن  

بستگی به طرفت داره ک چجور اخلاقی داشته باشه

از شب ازدواجتم اصلا نترس همش به جنس پر دت  بستگی داره ک درد داشته باشی یا نه    بعضیا درد دارن بعضیا اصن عین خیالشونم نیست 

خوشبخت بشی عروس خانوم 

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

ببینید نریزیدسرم قبول دارم که گواهی خوب نیست.اما الان تو همین نی نی سایت میزنن تو عقد دختر نیستیم ومیخوایم طلاق بگیریم ترس آبرو میدونین خیلی راحت بهضی از مردا میزنن زیرشو میگن ازکجامعلوم کارمن بوده..ـبنظرم واسه محکم کاری واسه دختر خیلیم خوبه.آدم که پاکه ترسی از گواهی نداره...

ببخشید من از شب عروسی میترسم راستش داریم میریم مشاوره ازدواج ولی من میترسم شمانمی ترسسدی من خجالت می ...

هیچ ترسی نداره بعضیا پیازداغشو زیاد میکنن.اگه شوهرت بلدباشه اصلااادردی نداره.دردشم کمه وتمام حالشم به اون دردشه خخخ.برادرزاده همسرمن۱۵سالش بوده الانم یه پسریک ساله داره اززندگیش وهمه چیزشم راضیه.زندگیتوخودت بساز به پیامای دلسوزانه ومنفی گوش نده