2777
2789

سلام سلام

خوب هستین؟ دوستان نظرتون برام خیلی مهمه. میخوام برم دوره رنگ و لایت. برام مهمه که ازش درآمدزایی بکنم. چون قبلا هم یه دوره یک روزه ناخن رفتم و هیچوقت کار نکردم، الان بعضی ها مخالف این کلاسم هستن. ولی خودم احساس میکنم خیلی دوستش دارم و از انجامش لذت میبرم. با تمام این صحبت ها و اینکه بچه دارم، نظر شما چیه؟ آیا شما از کارتون لذت میبرید؟ توصیه میکنید به بقیه؟!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران میخوای کلاس بری؟ کار خیلی سختیه ، همه ش باید سر پا باشی و حداقل یک سال کارآموزی کنه

نه جانم. جنوبی ترین نقطه ایرانم

اگه سالن پرمشتری بری یکی دوماه ، منم یه مدت کوتاه یادم نیس خیلی سال پیش رفتم

منم میخوام یه دوره کوتاه و جامع برم، بعد هم پیش خودش تا مدتها میتونم رفع اشکال کنم و گفتش اگر مایل باشی میتونی بعدا درصدی پیش خودم کار کنی