2777
2789
عنوان

کسی برا زندگی نکبت من دعا میکنه

2414 بازدید | 57 پست

بچه ها یکی بهم گفت اگه ۷۰ نفر برام‌آیه الکرسی و حمد بخونه زندگیم بهتر میشه بیاین برا من و پسرم بخونید و از ته دلتون برامون دعا کنید منم براتون دعا میکنم باز شوهرم اومده خونه خبر مرگش دوس دخترش نتونسته بیاد سر قرار گیر داده به من و پسرم که خودشو خالی کنه جلوم زنگ زده دوس دخترش بهش گفته چون‌تو گرما منتظرت بودم نیومدی دیگه زنگم نزن

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه ها الان اینجاست و عصبیه داره فحش میده اگه یکم دیر جواب دادم ببخشید تورو خدا دعامون کنید از ته دلتون

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل منم شکستس توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه دلم خیلی شکستس دو روزهه ن پیام داده ن چیزی 

خدایا کمکم کن یا الله 😔❤🙏🏻
من براتون حمد خوندم التماس دعا

مرسی منم دعاتون میکنم

خاک برسر شوهرت مجبوری باهاش بمونی ادم گدایی میکنه میخوره زیر سر همچین خائنی نمیمونه برات خوندم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خداییش سرکارمون گذاشتی؟ جلو تو زنگ میزنه دوس دخترش!!

اره حتی شماره دوس دخترش دارم ۷ سال همینطوره عزیزم بخاطر بچه ام دارم تحمل میکنم شرایط طلاق ندارم