2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یلحظه

331 بازدید | 53 پست

من سه سال قبل با مخالفتای شدید خانوادم با همسرم ازدواج کردیم و خوبیم با هم.تو نامزدی ما رفتیم واسه خرید فرش و تیکه های بزرگی که شوهرم قرار بود بخره...از اول با همسرم قرار گذاشتیم کسی رو برای خرید نبریم چون نظر خودمون مهم تره از همه..ما رفتیم خریدیم و اینا بعد چند روز خونه مامان من بودیم خواهرم و زنداداشم هم بودن منو مامانم از خرید وسایل ریزه که بعهده ما بود اومدیم باذوق با شوهرم نشسته بودیم نگاه میکردیم وسایلو بعد خواهرم بد بد نگاه میکرد به شوهرم شوهرمم گفت چیزی شده..خواهرمم با عصبانیت گفت حالا بعدا بهت نشون میدم چیه!شوهرمم بهش برخورد و اینا یه چندروزی قهر بودن باهم..بعد آشتی کردن و ما رفتیم سر خونه زندگی حالا امروز زنداداشم یدفه از دهنش پرید که آره نسرین اینا ما رو نبردن برای خرید خواهرت اومد پیش من درد دل کرد که ناراحتم فلان بخاطر همین با شوهرم دعوا راه انداختن که هنوزم هنوزه از یاد شوهرم نرفته که چطور غرورشو خرد کردن..شما مگه واسه خرید وسایلایی ک داماد میخره کسی رو میبرین واقعا..😔

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت فکر نمیکردم این خواهرم باشه که همه رو پر کرده اونم بخاطر یه خرید وسایلی که من باید قبول میکردم نه بقیه.....خیلی دلم پره ازشون..شوهر من وقتی کت شلوار دامادیشو خرید هم حتی بهش تبریک نگفتن چون دوتایی رفتیم...کلی ایراد گرفتن از خریدش....اینا همه شده برام مث یه عقده

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
گفدی یه لحظه این متنی که شما نوشتی باید یه ساعت وقتمو بزارم😐😐😐😁😁😁⁦♥️⁩

😂حالا چند دیقه

ببخشید ها عجب خواهر بی فرهنگ و بی ادبی. برفرض این طوره نباید با شوهرت اوقات تلخی میکرد

کل خانوادم همینن..خیلی بهم سخت گذشت نامزدی الانم ادامه داره حرفا و تیکه هاشون..گاهی شوهرمم ناراحت میشه میگه اینا همون ادمن عوض نشدن این منم که زیادی باهاشون رفت امد دارم

کل خانوادم همینن..خیلی بهم سخت گذشت نامزدی الانم ادامه داره حرفا و تیکه هاشون..گاهی شوهرمم ناراحت می ...

تو با شوهرت خوب باش برو سر خونه زندگیت محل نده اصلا به رفتاراشون

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
تو با شوهرت خوب باش برو سر خونه زندگیت محل نده اصلا به رفتاراشون

ما خوبیم با هم اما هربار که میاد اینجا یه وقتایی حرف الکی میزنن تیکه میندازن بی محلی میکنن..منم روم نمیشه بهش بگم کمتر بیا اونجا..تیکه هاشون بخودم تمومی نداره..

حالا که گذشته ولی دوس داشته اونم باشه و کیف خرید عروسی خواهرشو کنه. ازش دلخور نباش، این کارش بخاطر علاقشه و توقعش ولی خوب بیانش نکرده

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
کل خانوادم همینن..خیلی بهم سخت گذشت نامزدی الانم ادامه داره حرفا و تیکه هاشون..گاهی شوهرمم ناراحت می ...

نمیدونم این موضوع کی میخواد جا بیفته دیگه زمونه این حرفا سر اومده

متاسفانه طرز فکر اکثریت همینطوره که به ما نگفتن یعنی برای ما ارزش قائل نشدن🤦🏻‍♀️

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

من حتی انگشترمم باشوهرم خریدیم هنوز نیومده بودخایتگاری کل جهیزیه مو دوتایی رفتیم بیشتر وسایلاموخودم تنهارفتم بازار. چون ازهمه سلیقم بهتره.الان مث قدیمانیس ک. ولی خاهرتو میبردی اشکال نداشت ک. من خاهرم انبل بود نمیامد باهام خودم تنهارفتم مامانم فوت سده. جهیزیه مم هرکی دید گفت ایول 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن