2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 53 پست
چی بگم..هنوزم عقدش تو دلشونه ک شما ما رو نبردین..حتی اینه شمعدونمو اوردم گفتن چقد زشته..درصورتی که خ ...

سه سال گذشته این چ خاهریه اخه چ کینه ای البته ببخشیدا

مهم خودتونید عزیزم ک ب دل خودتون نشسته

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿
سه سال گذشته این چ خاهریه اخه چ کینه ای البته ببخشیدا مهم خودتونید عزیزم ک ب دل خودتون نشسته

درسته حرفتون..نه تنها خواهرم که کل خانوادم غیر از یدونه داداشم کینه کردن..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حرفتون..نه تنها خواهرم که کل خانوادم غیر از یدونه داداشم کینه کردن..

انقدر ک توی گوششون خونده بالاخره از ۱۰ تا دوتاش تاثیرمیزاره دیه زیاد باهاشون جور نباش رفت و امد معمولی کن ولی بنظرم جلو شوهرت بروز نده چیزی دستش نقطه ضعف نیاد بزنه توسرت 

برا اینکه بهش اعتماد داره خیره سرش

هرچی اصن انشالله ک هیچی نمیش ولی کاش ی امضا بگیرید ک واس شماس بعدا کسی دیه صاحب نش

انقدر ک توی گوششون خونده بالاخره از ۱۰ تا دوتاش تاثیرمیزاره دیه زیاد باهاشون جور نباش رفت و امد معمو ...

نه بروز نمیدم..بیشتر توجیح میکنم اونا رو با اینکه میدونم کارشون اشتباهه..ممنون دوست جان

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤