2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست
خدا جوابشو داده ؟؟ ینی چوب خدا بهش خورده؟؟

نه هنوز ولی مطمئنم تاوانشو میده... چون‌من هنوز که هنوزه یادم‌میوفته بدنم‌مور مور میشه گریه میکنم... مگه میشه خدا بی جواب بزاره

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤

سنگدل نیستما ولی اینبار دلم میخواد به چشم خودم ببینم آیا ظلم یا اذیت کردن عواقبی هم داره آیا درحدی پیش خدا حرفم خریدار داره که ببینم کسی که مد نظرمه چوبشو میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز ولی مطمئنم تاوانشو میده... چون‌من هنوز که هنوزه یادم‌میوفته بدنم‌مور مور میشه گریه میکنم... ...

نه منم میگم.. شک ندارم خدا یه روزی جوابشونو میده اون خیلی سخت ... به وقتش چوبشونو میخورن.. ولی از این ناراحتم که نمیفهمن از کجا خوردن .. فور میکنن مثلا زمونه اینا رو زده ... نمیدونن که آه کسی پشتشون بوده 

نه منم میگم.. شک ندارم خدا یه روزی جوابشونو میده اون خیلی سخت ... به وقتش چوبشونو میخورن.. ولی از ای ...

دقیقا.. کلی من منتظرم اون روز برسه بهش بگم‌دیدی؟ دل منو شکستی دیدی خودتم‌تو این شرایطی الان؟ ولی خوب مهربون تر از این حرفام که به روش بیارم که ناراحت شه...

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤

عمه ها و عموهام دوسال پیش از ما ارث گرفتن در صورتی که نیازی نداشتن و داداشای من هنوز مجردن و اونا بابام مرد گفتن ما سهم الارث پدرومادرمون رو میخوایم الان دقیقا همون پول رو دارن خرج مریضی هاشون میکنن 

چون دل ما بچه یتیم ها خیلی شکست

ای وااااای عزیزم... خی متاسف و ناراحت شدم... چرا ازش شکایت نمیکنید تا قصاص بشه؟؟، چقدر راحت آدم میکش ...

میدونی دردم همینه 

اون موقع 7 سالش بود خواهرم 8 سالش 

با سنگ زد تو چشم خواهرم 

رفتیم دکتر گفت سنگی که خورده تو چشمش باعث حرکت تومارش شده 

و بعداز هفت ماه فوت کرد 

همه گفتن بچه بوده تمومش کردن رفت 

ولی مگه به همین ساده گیا هست اون باعث مرگ خواهرم شد اگه اون نبود الان خواهرم زنده بود 

الان من داشتمش 😢 الان 10 سال از اون متحرا میگذره ولی داغ دل من هنوز تازه هست

خدایی یه سوال ازت میپرسم راستو حسینی 

جواب بده 

اگه تو جای من بودی می‌بخشید یش

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

منه بدبخت انقدراحساساتیم بعد نفرین کردنم پشیمون میشم هیچ دعاشم میکنم ایناهیچ زودمیبخشم.. از خودم متنفرم انقدرخودمودست کم میگیرموهیچکس قدرمونمیدونه😔خیلی حال دلم بده😔

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩