2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست

یه نفر به بلایی سر من اورد من نفرین نکردم ولی از ته دلم اه کشیدم کاری کرده بود  که دوماه شب و روز خودم و مامانم شده بود گریه 

به همون خدای بالای سرمون قسم به یک ماه نکشید که عییییین همون بلا سر خودش اومد و ۲۰ روز بعدش خدا بلایی سرش اورد که مال و ابرو و زندگیش و همه چیزش نابود شد و الان مدت هاست شب و روزشون گریه اس 

چوب خدا صدا نداره عزیزم منتظر باش 

من از اون شب به بعد بود که فهمیدم خدا هوامو داره و اگه کسی رو ندارم خدارو دارم

خب توی زیارت عاشورا و قران هم لعن هستش 

منم میگم پیامبران گاهی شکایت از مردم یا گله رو به خدا می گفتن و میگفت مثلا اینا رو به سزای اعمالشون برسون.. اگه بد بود که پیامبران اینجوری شکایت و گله به درگاه خدا نمیکردن.. اون اعراب جاهل که با پیامبران سر ناسازگاری داشتن یا اذیت میکردن پیامبران رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کرده

با روح و روانم بازی کرده .. عشق رو در من زنده کرده .. کاری کرده عاشقش بشم بعد چند سال چند شب پیش گفت من اصلا نمیخواستمت تو منو میخواستی... اخه چطور اینو میگه ... مگه بازی با احساسات دخترا کار خوبیه؟؟   اگه از اول نمی خواست خب چرا اینقدر قول و قرار باهام گذاشت چرا فریبم داده... بعد الان میگه نمیخواسمت؟؟؟ تازه رفته با یه زن طلاق گرفته دوست شده میخواد مثلا در حق اون وفادار باشه .. ولی همین زنه اینو محل ست نمیذاره 

شوهرم کلا اهش خیلی بد ادمارو میگیره، نمیدونم چرا نفرینم نمیکنه ها، فقط همین که دلش عصه دار بشه دیگه طرف فاتحش خوندست ☹

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
منم همینو میخوام از خدا ... منم فقط آه می کشم...

مطمئن باش خدا جوابشو میده 

من اینو وقتی دیدم که خیلی وقت بود با خدا قهر کرده بودم وقتی دیدم اینجور هوامو داره شرمنده شدم

یه جوری عیین بلایی که سر من اورده بود رو خدا سرش اورد که همه تعجب کرده بودن

با روح و روانم بازی کرده .. عشق رو در من زنده کرده .. کاری کرده عاشقش بشم بعد چند سال چند شب پیش گفت ...

از شما نتونسته سوءاستفاده کنه با خودش گفته مطلقه آزاد وراثتی، لیاقت نداشته، چند ماه که بگذره خوشحال هم میشی که بهم خورده، عمر کوتاه ما حیفه ادمان بی ارزش بیان خرابش کنن، انشاالله بهترینها برات رقم بخوره

خخ بهشون بگید اینی که من میگم‌رو نفرین کنه خخخ

یبار از یه اخوندی پرسیدم چرا بعضیا اقد آهشون بد میگیره؟ بهم گفت هر چی لقمه ای که خوردی حلالتر باشه بیشتر اهت میگیره، شوهرم با پول کشاورزیو کارگری بزرگ شد از بچگی خودش کار کرد، باورت نمیشه اگه بگم قبل عروسیمون یکی بهش گیر بد داد میخاست شوهرمو از کار اخراج کنه، فگر کن دو روز به عروسیمون، شوهرم خیلی غمگین بود، خدا خاست بعد دوسال اون آدم رفت زیر تریلی، درجا مرد، هرکی شوهرمو سر کار میدید میگفت از بس این ادم اذیتت کرد خدا سرش آورد. ازی مثالا زیاده برات بزنم. فقط خاستم بگم نفرین نکن، همون اهی که مطلوم بکشه خدا واقعا بوقتش جواب میده، ۵جله نکن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
یبار از یه اخوندی پرسیدم چرا بعضیا اقد آهشون بد میگیره؟ بهم گفت هر چی لقمه ای که خوردی حلالتر باشه ب ...

منم سعی میکنم واگذارش کنم به خدا و اگه یاد کاراش افتادم فقط آه بکشم همین... خدا خودش جوابشو میده فقط من عجولم... ان شاءالله به وقتش تو همین دنیا ...