2777
2789
عنوان

جمعه های نحس

450 بازدید | 38 پست

از بچگی از جمعه ها متنفر بودم چون پدرم خونه بود. البته جزو پدرای سخت گیری نبودا فقط هر زمان بیشتر از تایمی خونه بود جنگ های پدر و مادرم شروع میشد و کل روزمون کوفت میشد الانم همینطور. بدترین روزای زندگیم جمعه هاست الان که دیگه بزرگم واقعا تپش قلب میگیرم خسته شدم از بس باید استرس داشته باشم به هم نپرن. نیمساعت پیش هم بالاخره هم رو تیکه پاره کردن .. 

ببخشید استارتر

خانومای مذهبی میشه بیاین تاپیک اخرم راجب مردگانه

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زندگیت ادامه بده ولشون کن خودتو با چیزی مشغول کن تو خونه کتاب بخون به خودت برس

بخدا که نمیشه 

قبلا یکم با دوستام میرفتم بیرون الان اونا ازدواج کردن من تنهام. هی به پروپای هم میپیچن از ظهر مادرم هی داد و غرهای الکی میزد و بابام سکوت بود بالاخره سرشام پدرم جوابشو داد و دیگه سکوت کرد. 

اعصاب خوردی موند برای من بیچاره بخدا الانم قلبم تند میزنه

بخدا که نمیشه قبلا یکم با دوستام میرفتم بیرون الان اونا ازدواج کردن من تنهام. هی به پروپای هم میپیچن ...

بیشتر پدر مادرا همینن دیگه کسی اهمیت نمیده

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
منم یه غروب جمعه بود ک هرچی ب همه زنگ زدم کسی جوابمو نمی‌داد و آخر بابام جواب داد و کاش هیچوقت اون ص ...

الهی قربون دلت برم آخرین غمت باشه انشالله همیشه شاد باشی 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
منم یه غروب جمعه بود ک هرچی ب همه زنگ زدم کسی جوابمو نمی‌داد و آخر بابام جواب داد و کاش هیچوقت اون ص ...

عزیزدلم خدا بهتون صبر بده خیلی ناراحت شدم متاسفانه هیچ زمان جمعه هارو دوست نداشتم و ندارم