2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست

یدفعه مادربزرگم با بابام دعواش شد بهش گفت ایشالا عین فلانی کور بشی(۲ تا از بچه هاش فوت کرده بودن از گریه چشماش کم بینا شده)

داداشم یه هفته اس فوت کرده 

همش یاد اون حرفش میفتم تنم میلرزه

توروخدا نفرین نکنید

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

دقیقا مثل من 

منم همیجوریم و فقط از خدا میخوام ..... 😔

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگوووو نفرین خیلی بده. اگ‌اونو نفرینتم بگیره خودتم با اون‌همه نفرین چیزیت میشه  بسپار بخدا بگ ...

آخه این همه اذیت کرده منو.. نه شکایتی میشه کرد نه هیچی .. پیش خدا گله و شکایت و نفرینم نکنم..آخه چرا... بخدا من اگه کسی اذیت کنم خدا در جا جوابم رو میده ولی یه عده راحت هر کاری میکنن باز کردن کلفت تر میشن 

خدا کنه اونی که من نفرینش میکنم زنده باشم زجر کشیدنشو ببینم الهی بسوزه داد بزنه سوختم هیچکس نباشه یه قطره اب بهش. بده 

خدا کنه تاوان هر یه قطره اشکمو بده 

میدونی بدترین نفرینم براش چیه 

یه روزی برسه به حالی که امروز من به خاطر اون دارم 

اونم داسته باشه عیندخودم بشه این بدترین نفرینه  

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
منم برادرشوهرم ۹ ساله زندگیمو نابود کرده همش میگم از جایی بخوره که دست من توش نباشه

برادرشوهرمن تو ماه ۸م بارداریم

ساعت ۴صبح در ساختمونو میکوبید از قصد

من وحشت زده از خواب میپریدم و تا دوسه ساعت تو شوک و ترس فقط گریه میکردم...

خدا خودت دیدی،فقط منتظرم خدایا...فقط باید ببینم تا دلم خنک شه

من واگذارش کردم به خدا

ملعون هم اینجوری نبود

برادرشوهرمن تو ماه ۸م بارداریم ساعت ۴صبح در ساختمونو میکوبید از قصد من وحشت زده از خواب میپریدم و ...

در مارو میزد ساعت ۵ صبح میگفت سوئیچ ماشینو بده میخام برم تا افتاب نزده سر ساختمون اب بدم به شنارژها ی دفه درو باز نکردیم از عمد مادرسوهرم از پایین صدا  شوهرمو صدا میزد و به برادر شوهرم میگفت شاید زنگ خرابه با کلید بزن چقد این مورد به هم شباهت داشتیم

آخه این همه اذیت کرده منو.. نه شکایتی میشه کرد نه هیچی .. پیش خدا گله و شکایت و نفرینم نکنم..آخه چرا ...

نمیدونم چرا بعصیا میگن نفرین 

نکن اخه شما جای ما بودید 

بفهمید چه زجرایی کشیدیم 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
نمیدونم چرا بعصیا میگن نفرین  نکن اخه شما جای ما بودید  بفهمید چه زجرایی کشیدیم

ببین اصلا دست خودم نیستا ... شب تا صبح تو خواب همش میگم لعنت به فلانی ... اصلا اینقدر تو خواب میگم که یه ساعت یه ساعت میخوابم... پا میشم یه آب میخوام میخوابم دوباره از اول ... نا خودآگاه از به کاراش فکر میکنم آه می کشم... باشه نفرین نکنم آه من ینی نمی گیره؟؟؟

ببین اصلا دست خودم نیستا ... شب تا صبح تو خواب همش میگم لعنت به فلانی ... اصلا اینقدر تو خواب میگم ک ...

میدونی من از قاتل خواهرم متنفرم 

اون با اینکه میدونه باعث مرگ خواهرم شده 

هر دفعه که جلودمن ظاهر میشه میخنده که حرس 

منو دربیاره با دیدنش حالم بد میشه 

قبلم تند میزنه دستام میلرزه 

خاطرات خواهرم میاد یادم 

من هزار بار تا حالا مردم 

کسی جای من نبود که وقتی یاده خواهرم میفتادم چحوری خودمو به درو دیوار میزدم که درد قلبم کمترشه که اروم بشم وقتی دستای ظریفم با مشت میکوبیدم تو دیوار که درد قلبم یادم بره وقتی دستام جلو دهنم میگرفتم که کسی نشنوه بعد با تمام توان جیغ میزدم وقتی بزرگترین ارزوی من شده دیدن خواهرم اونم تو خواب حتی اگه شده یه دقیقه بغلش کنم بوش کنم نگاش کنم 

ولی اون هبچ عذاب وجدانی نداره 

نمیگه زندگی این بیچاره رو من خراب کردم 

من به این روز انداختمش  

ولی اون هیچیش نمیشه هر روز شادتر از دیروزه ابن منم که میسوزم

من تو شرایط روحی خیلی بدی بودم... خونه دوستم‌بودم مهمونش بودم یه چیزی گفت دلم خیلی شکست... ته دلم خالی شد بخدا... اون لحظه به روی خودم‌نیاوردم ولی یواشکی خیلی اشک ریختم... نفرین نکردم ولی سپردم دست خدا که خودش حواب بده. 

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
میدونی من از قاتل خواهرم متنفرم  اون با اینکه میدونه باعث مرگ خواهرم شده  هر دفعه که جلو ...

ای وااااای عزیزم... خی متاسف و ناراحت شدم... چرا ازش شکایت نمیکنید تا قصاص بشه؟؟، چقدر راحت آدم میکشن بعد میخندن آخه چرا؟؟؟، ماها دل نداریم سر مرغ میبرن نگاه کنیم چطور بعضیا اینقدر قلبشون سنگه؟؟؟  

ما تا میخوایم حرفی بزنیم‌اول کلی راجبش فکر میکنیم سبک سنگین میکنیم نکنه دل طرف بشکنه بهش بربخوره ناراحت شه بعد اینا انقدر راحته براشون‌ناراحت کردن و لذت میبرن... مگه میشه خدا بی جواب بذاره...

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤