2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دویست رل دوستم بود منو کناراون دیده بود خوشش اومده بود الانم نامزدمه😢😍

الان مشکلی بادوستت نداری؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

پسر خالمه 

البت اینقد رفت و امد نبود ک درحد فامیل درجه ۴ بودیم

با ۱۱ سال اختلاف سن فکرشم نمیکردم

یبار خونه پدر بزرگم داداشش ی تیکه پرنود من اولین بار تو عمرم حرف زدم و جوابشو دادم بعد عشقم گف ع اینم زبون داره..

اخه خیلی خجالتی بودم

دیگ کم کمتو گروها خانوادگی و اومد و تفریحا هررررر بار هر جا میرفتم میومد تا بلاخره نزدیک شد

ملکه زندگیشم...👸🤴
تو بازی کلش اف کلنز داشتم تو گلوبال چت میکردم گفت میشه یه لحظه بیای کارت دارم بعدشم دیگ شد عشقم 🥰🌹

دیگه اخرشه😂😂😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟