2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست
آره راست میگی...شما چطوری یاد گرفتین؟

داداشم بهم‌یاد داد بعدشم خودم تنهایی انقد رانندگی کردم تا یاد گرفتم الانم که خودم ماشین دارم هرروز میرم سرکار دیگه شوماخر شدم😁

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همه بلافاصله بعد از گواهینامه‌ راه افتادن

آره اگه بخای یه راننده با تجربه باشی بایدم اون کارو بکنی در غیر اینصورت گواهینامه هیچ ارزشی نخواهد داشت فقط میتونی بزاری تو کیفت هر از گاهی بهش نگاه کنی والااااا ....

به آدم هایی که اطرافت رانندگی می کنن فک کن، یعنی شما اندازه ی اونا توانایی نداری؟ به رانندگی کسی که پیشش می شینی دقت کن، بوقتی هم خودت نشستی مطمئن باش با دقت و حواس جمع باشی و تند نری می تونی از پسش بر بیای، بعدم تنها رانندگی کن مواقع خلوت که ترست بریزه

من تنهایی فقط خوب رانندگی میکنم پیش کسی نمبتونم هول میشم😂

من تو کلاسا خوب بودم 

دوست دارم تنها رانندگی کنم...میدونین من نشد بشینم 

به خاطر همین آزمون و خطا نشده بگم خوب یا بد

الان موقعیت پیش اومده 

آره اگه بخای یه راننده با تجربه باشی بایدم اون کارو بکنی در غیر اینصورت گواهینامه هیچ ارزشی نخواهد د ...

خب یکی نتونسته مثلآ ی سال بعد نشسته...دلیل نمیشه فردای گواهینامه بشبنی و خوب باشه

من تو کلاسا خوب بودم  دوست دارم تنها رانندگی کنم...میدونین من نشد بشینم  به خاطر همین آز ...

از مسافتای کم شروع کن مثلا ی هفته ی ربع ی مسیر کوتاه برو هفته بعد نیم ساعت ی جای دیگه اینجوری یاد میکیری البته من هنوز حرفه ایی نشدم کرونا شد رانندگی نکردم بادم رفت

اسی توی خونه روی مبل بشین روزی نیم ساعت تخیلی رانندگی کن من دوسال پیش گواهینامه گرفتم ولی خیلی کم انگشت شمار پشت فرمون نشستم که شوهرم هم کنارم بود ببین اینقدر استرس میگرفتم پاهام بی حس میشد 

تا بهمن سال گذشته با باباش رفت مسافرت کرمان من ماشین برداشتم و علی یارت ببین باور نمی‌کردم که اینقدر رانندگی من خوب باشه بعد اون ترسم ریخته و راحت بدون شوهر با بچه هام میرم خونه مامانم که یکساعت و نیم راه تمام هم با سرعت 110 به بالا

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
از مسافتای کم شروع کن مثلا ی هفته ی ربع ی مسیر کوتاه برو هفته بعد نیم ساعت ی جای دیگه اینجوری یاد می ...

خوبه یکی مثه منه...مطمئنآ ما میتونیم...آخه اینجا الان همه میگن راننده بودیم از اول...تو خونمونه!

خوبه یکی مثه منه...مطمئنآ ما میتونیم...آخه اینجا الان همه میگن راننده بودیم از اول...تو خونمونه!

نه بابا من فوبیای رانندگی داشتم از همین مسیر کوچیک ب ترسم غلبه کردم خارج شهر نمیتونم برم ولی باز خوبه نیتونم ی جاهایی رو برم تمرین میخاد