2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی توی خونه روی مبل بشین روزی نیم ساعت تخیلی رانندگی کن من دوسال پیش گواهینامه گرفتم ولی خیلی کم ان ...

خیلی از اینی که گفتی خوشحال شدم...راستش نه اینکه نخوام نمیشد رانندگی کنم...الان موقعیتشو دارم...ولی باورت نمیشه این کاری که گفتیو انجام میدادم که یادم نره 

مرسی که تجربیاتتو گفای

چه خوب 

این روش رو مربی آموزشگاه رانندگی بهمون گفت که موقع ظرف شستن تو ذهنت رانندگی کن موقع خوابیدن در هر موقع که تونستی رانندگی که من تو ذهنم اینقدر ماشین پیچیده جلوم و توی ذهنم اینقدر تمرین کردم که اگه تو واقعیت اتفاق بیفته برام یادآوری بشه که چیکار باید کنم حتما نباید توی خیابون همچین اتفاقی بیفته توی ذهن تمرین کنید دوستان 

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم