2777
2789
عنوان

پیام دادن و برگشت به اکس

140 بازدید | 17 پست

با یه دختری چند سالی اشنا بودم یه 7 ماهی هم دوست بودیم یعنی از اشنایی رسید به صمیمیت

بعد سر یه سری مسائل دعوا کردیم اونم کلی حرف زد و بلاک کرد البته منم بلاک کردم ولی دراوردم بعدش 

بعد سه ماه بهش پیام دادم یه احوال پرسی ساده کردیم خواستم یکم بیشتر صحبت کنم سرد برخورد کرد دیگه ادامه ندادم

این دلیلش اینه که دیگه نمیخواد مث قبل صمیمیت  ایجاده شه یا داره ناز می کنه یا بعد این همه زمان سرد برخورد کردن طبیعیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه از یکی بدم بیاد جوابشو نمی‌دمحتما معنی داره جواب دادنش حتی اگه سرد باشه

جواب مو داد زودم هم پیامو سین زده ولی خو‌ خیلی رسمی جواب میداد من حال شو پرسیدم تشکر و اینا کرد ولی حال منو نپرسید

ممکنه به هر دلیلی باشه اصلا چرا کات کردین این مهمه

تو یه تایمی حساسی بود کلی من قضاوت و توهین کرد من هیچی بهش نگفتم نمیدونم هنوز قضاوتاشو داره یا فهمیده اشتباه کرده

بهش خیانت شد البته من بهش براش مشخص کردم که داره بهش خیانت میشه اما خودم قضاوت شدم دخالت کردی تو زند ...

چه قدر نشناس 

اگه با این ادم بمونی جز عصاب خوردی چیزی برات نمی‌مونه