2777
2789
عنوان

خود تحریکی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 56 پست

یبار داره این کارو میکنه یه،چادر سیاه،بنداز سرت ماسک،بزن بترسونش از سرش میوفته بعدش که دیدتت اونجوری زود برو عوض کن،ماسک و اینا بیا ارومش کن چون گریه میکنه بعد بهش بگو،از این،کارا  کنی هیولاعه میاد ایندفعه،فقط دیدیش دفعه بعدی میخورتت 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااااا

والا بخدا😂جدی گفتم انجام بده اگه جواب نداد بیاد یغه منو بگیره

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
من از همچین چیزی وحشت دارم.ادم واقعا نمیدونه باید چه کار کنه

من الان تو اون موقعیت وحشتناک و اعصاب خورد کن هستم ولی سعی میکنم هیچ واکنش بدی نشون ندم که حساس نشه😭

آخه اون که الان لذت رو متوجه نمیشه حساس شده

آخه من هیچوقت دعواش نکردم یا به روش نیاوردم همیشه سعی کرد جوری که انگار نمیبینم اون قضیه رو فقط ذهنشو ازش منحرف کنم که یادش بره کوچیک تر که بود حواب میداد ولی الان به این راحتیا نمیشه

استرس نداره؟این که انقد میفهمه که میگه برو بیرون واقعا نگران کننده است 

بله چون متوجه شده هر بار که این‌کارو میکنه من میخام حواسشو پرت کنم مثلا میگم بیا بریم باز ی یا میرم به خرف میگیرمش یا برنامه بیرون رفتن اینا میذارم که از فضا دورش کنم دیگه درک کرده من مانع این کارشم واسه همین میگه برو بیرون🤦

شاید عفونت داره عزیزم و با دست زدن ب خودش احساس ارامش پیدا میکنه ببرش دکتر

عفونت ادراری؟ 

بله درسته میبرمش دکتر ولی یه جا خوندم اگه حواسش با چیزی پرت شه و یادش بره احتمالا کنجکاوی یا چیزی مثل اونه ولی بازم حتمن میبرمش معاینه بشه🙏

کاش از اون باشه

یبار داره این کارو میکنه یه،چادر سیاه،بنداز سرت ماسک،بزن بترسونش از سرش میوفته بعدش که دیدتت اونجوری ...

راهنمایی کردنت توحلقم    

در تاریخ  99/9/9  بهترین‌ اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍😍
با برنامه رازها و نیازهای دکتر هلاکویی تماس بگیرید راهکار بخاین ازشون

راستش زیاد قبولش ندارم مخصوصا تو مسائل جنسی و اینا 

توی بارداری و نوزادی دخترم فایلای صوتیشو دائم گوش میکردم و برنامه هاشو تو یوتیوب دنبال میکردم کم کم حس کردم دکون باز کرده

من این کنجکاوی رو برای سنین ۷ سال به بالا شنیده بودم که طبیعیه...ولی خب سه ساله خیلی کوچیکه  د ...

نه فکر نمیکنم چون از یک و نیم سالگی اولش شروع شد و مخصوصا اون وقتا خیلی رفت و آمدامون ایزوله بود هرجا هم بره من پیششم اصلا از این مورد نگرانی ندارم

بچه یک و نیم ساله درکی از لذت جنسی نداره چون اساسا در بدنش تکامل پیدا نکرده این ماحرا .فقط نوعی کشف ...

خیر... شاید لذت جنسی براش مثل یک انسان بالغ نباشه... اما از لمس اون ناحیه می تونه لذت جدیدیو تجربه کنه ... تقریبا درحد همون ارگ...سم و اگه راه حلی براش پیدا نکنه مادرش این لذت و انجام خود ارضایی تا نوجوانی و الی بعدشم ادامه داره...(اینهارو از زبون یک خانومی ک این مشکلو داشت و داشت تو جمع زنونه بخاطر این مشکل صحبت نیکرد شنیدم)