2777
2789
عنوان

خود تحریکی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 56 پست
ینی چی لذت میشه بیشتر برام توضیح بدی چ کار میکنه  من متوجه نشدم ک گفتی خودشو تحریک میکنه ینی ...

خیلی ببخشید دارم واضح توضیح میدم به پشت میخابه و دستاشو میذاره لای پاهاش حتی یه انگشتشم گاهی روی مقعد🤦 بعدم هی باسنشو بالا پایین میبره اگه نرم یراغش انقد این کارو میکنه کلن عرق میکنه و قرمز میشه کاهی از خستگی خوابش میبره مثلا یه ربع اینا گاهی ام بعدش پا میشه میاد اینور

ظاهرن لذت رو درک میکنه فقط ارگاسم نداره تا جایی که من میدونم

بسم الله

مگه بچه دوساله ارگاسم داره😨😨😨😨

لطفا برای تحصیل و هدفم در آینده برام یه صلوات کوچیک بفرستید😊❤👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی متوجه میشه چرل بهش توضیح نمیدی کارش بده یا درست نیست

میترسم کنجکاوتر شه و دور از چشمم ادامه بده دخترم یه کم بیش فعالم هست و حرف زدن و ارتباط برقرار کردنش یکم عقب تر از همسناشه یکم توضیح دادن براش سختمه

لذت جنسی تو این سن معنی نداره گلم,سعی کن با قصه و داستان مشابه رفتار کودکت بهش نشون بدی که مثلا افرا ...

خیلی بازیگوش و پر جنب و جوشه یه جا نمیشینه براش قصه بگی یا مثلا داستانو شروع کردی سریع یه چیز دیگه یادش میفته ذهنش میره سراغ اون 

و واقعن یکی از نگرانیامم همینه که به بدنش آسیب فیزیکی ام برسه با این همه فشار⁦☹️⁩

یبار داره این کارو میکنه یه،چادر سیاه،بنداز سرت ماسک،بزن بترسونش از سرش میوفته بعدش که دیدتت اونجوری ...

جدی که نمیگی؟

خودت بچه داری؟ و از این روشا استفاده میکنی؟

خیلی بازیگوش و پر جنب و جوشه یه جا نمیشینه براش قصه بگی یا مثلا داستانو شروع کردی سریع یه چیز دیگه ی ...

به نظر من بدنش خارش داره,یا بخاطر عفونت ادراری شایدم بخاطر چیز دیگه ای,واسه همین وقتی خودش رو لمس میکنه آرامش میگیره,حتما ببرش دکتر

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
راهنمایی کردنت توحلقم      

😁😁😁

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
جدی که نمیگی؟ خودت بچه داری؟ و از این روشا استفاده میکنی؟

جدی میگم به فامیلمون پیشنهاد دادم انجام داد جواب گرقته

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
ببخشید میشه بیاید بگید چیزی دستگیرتون شد برای رفع این مشکل؟

نه متاسفانه هنوز , با مشاورم صحبت کردم گفت ۳تا ۵ سال چیز شایعی هست و ناشی از شناخت بدنه. و بهترین راهش اینه که حواسشونو پرت کنیم و خیلی گیر ندیم البته باید چک بشه که دلیلش خارش ناشی از اگزما یا همچین چیزی نباشه تا جایی ام که میشه سرش گرم بشه که یادش نیفته روزی ۷ ساعت باید بازی کنه که نصف این تایم با پدر و مادر و نصفش بازی انفرادی باید باشه.

منم در طول روز سرشو گرم میکنم انجام نمیده ولی شبا موقع خواب مشغول میشه نمیدونم چیکار کنم فقط عصبی میشم میخام سرمو بکوبم به دیوار😭