2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عصبی حرف گوش نمیده

184 بازدید | 20 پست

میخاد یه خونه ای بخره بازسازیش کنه من هرچی نگاه میکنم میبینم بازسازی این خونه رو ۶۰۰ تومنه حدااقل خودش میگه نه رو ۲۰۰ نهایت ۳۰۰ تومنه وقتی میگم رو ۶۰۰ تومه عصبی میشه میگه به حرف من اعتماد نداری میحای بگی من بلد نیستم چندبار سر این موًوع دعوا کردیم بابام بهش گفته املاکیه گفته داداشش گفته فقط میگه من درست میگم شماها اشتباه میگین پولم نداره میخاد وام بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه چند متریه؟ الان همه چی گرون شده واقعا نمیشه با دویست جمع کرد نمی‌دونم والا شایدم بشه.

۹۰ متری باید کابینت بزیم رنگ بزنیم کف سرامیک کنیم شیرالات بخریم  کمد دیواری بزنیم 

۹۰ متری باید کابینت بزیم رنگ بزنیم کف سرامیک کنیم شیرالات بخریم کمد دیواری بزنیم

رنگ رو خودتون بزنین. کسی بیاد بزنه خدا تومن میگیره. کابینت که واقعا گرون شده شاید پنجاه یا صد تومن بشه. سرامیک و شیر آلات هم ارزون بگیرین.  

بدون خرید وسایلی مثل کابینت و شیرآلات نو و غیره نه شیشصد شما نه سیصد ایشون چهارو پنجاه ، ببین بدون خرید وسایل متری سی میلیون حساب کن ببین چند متر میخواد بازسازی کنه ضربدر سی میلیون ، بدون خرید وسایل گفتم حالا کابینت شیرالات لوازم برقی  اینا. سنگ و سرامیک و کچبری و درب های چوبی و پنجره و همون گفته تو درست هست هرچی خرج کنی تمومی نداره  شوهرت فقط حساب آجرو ماسه و سیمان و کچ رو کرده  آخرشم میخواد ضایع نشه پیش تو میگه قرار نبود این وسایل اضافه بشه مثلا کابینت  لوستر شیرالات نو درب های نو کف سرامیک مبل و میزو صندلی فرشها تلویزیون آبکرمن بخاری کولر خیلی چیزهای دیگه ،،،.   الان پونصد شیشصد میلیون دیگه پولی نیست فقط اسمش بزرگه پنجاه میلیونه قدیم هم نمیشه 

بدون خرید وسایلی مثل کابینت و شیرآلات نو و غیره نه شیشصد شما نه سیصد ایشون چهارو پنجاه ، ببین بدون خ ...

ماهمه چیو   باید عوض کنیم دقیقا خودشم میدونه گرون میشه نمیدونم چرا مقامت میکنه