2777
2789
عنوان

خود تحریکی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار داره این کارو میکنه یه،چادر سیاه،بنداز سرت ماسک،بزن بترسونش از سرش میوفته بعدش که دیدتت اونجوری ...

بچس باباگناه داره مگه دشمنش رومیخوادبترسونه

من خودم یکی باهام اینکاروکنه سکته کردم

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

عزیزم منم دخترم از همون بچگی اینکارو میکرد من مثل شما چند بار فقط میتونستم خودمو کنترل کنم خوب چقدر هواسشو پرت میکرد خلاصه کار کشید به کتک زدنش و زدن خودم و گریه و جیغ داد و کارم به بیمارستان کشید از فشار عصبی 

الان دو سالی هست تو خونه انجام نمیده به هیچ وجه بعد اون ماجراولی متاسفانه تو مدرسه انجام میده همونطور که نشسته رو صندلی پاهاشو بهم میماله و عرق میکنه ....

ابرو برام جلو مدیر و معلم نزاشته😭😭😭😭😭

خیلی حواسشو پرت میکردم ولی خوب بالخره یه ۵ دقیقه وقت پیدا میکرد و ..... 

نقشه مغزی اضطراب و وسواس بالا نشون داده ولی درمانی نداره که خاک بر سر علمشون که هیچ دردی نمیخوره دیگه بلید برم دنبال قرض و دارو دادن الان نزدیک ۷ سالش دلره میشه ...

بله چون متوجه شده هر بار که این‌کارو میکنه من میخام حواسشو پرت کنم مثلا میگم بیا بریم باز ی یا میرم ...

عزیزم دخترشما چطور شد؟؟

الان دیگه انجام نمیده ؟ چیکار کردین؟؟

منم تو موقعیت شمام دخترم دو سال ونیمشه میشه جواب بدین

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
شما نهایتا چیکار کردین برا این مشکل؟ الان ک سالها گذشته نتیجه تون رو بمنم میگید لطفا

عزیرم من دخنرم اون حالتی که هرروز بکنه از سرش افتاد

الان فقط مثلا هفته ای یکبار شاید تو موقعیتش که باشه پیش میاد براش وباز سریع برش میدارم نمیذارم بمونه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
عزیرم من دخنرم اون حالتی که هرروز بکنه از سرش افتاد الان فقط مثلا هفته ای یکبار شاید تو موقعیتش که ...

خود ب خود از سرش افتاد؟شما راهی پیدا نکردید براش؟

خیلی ممنون ک جواب دادید. مرسی عزیزم

خیلی حواسشو پرت میکردم ولی خوب بالخره یه ۵ دقیقه وقت پیدا میکرد و ..... نقشه مغزی اضطراب و وسواس بال ...

عزیزم شما تونستین درمان کنید؟؟

🌹 ربِ لاتَذَرْنی فَردً و اَنْتَ خَیْرُ الوآرِثین🌹   
عزیرم من دخنرم اون حالتی که هرروز بکنه از سرش افتادالان فقط مثلا هفته ای یکبار شاید تو موقعیتش که با ...

شما چی عزیزم تونستین راه حلی پیدا کنید؟

🌹 ربِ لاتَذَرْنی فَردً و اَنْتَ خَیْرُ الوآرِثین🌹