2777
2789
عنوان

خانمای که متاهلا لطفا کمکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 85 پست
من خودم با ۴ سال کوچکتر ازدواج کردم اون ۲۳ سالش بود من ۲۷ اوضاع مالی هم خوب نبود خیلی بده ازدواج نکن ...

جدا؟میشه یکم بیشتر از مشکلاتت بگی البته اگه دوسداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا دومییییی  رو انتخاب میکردم 

عشق شیکمتو سیر نمیکنه چرخ زندگیتو نمیچرخونه  دوروز دگ بعد عقد دعواتون میشه رو حساب سن کمترشم همش تو سری میخوری سنت که بالاتر بره خیلی بیشتر از اون نشون میدی 

یکم ازش دور باش ببین میتونی تحمل کنی خب اگه سن واست مهم نیس با موندن پیش خانواده شم مشکلی نداری باهاش ازدواج کن

من سابقه دوس پسر داشتن ندارم بدونم احساسی که شکل میگیره چجوریه ولی پسر کوچیکتر از خودمو نمیتونم بعنوان مرد ببینم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

به هیچ عنوان گزینه اول و انتخاب نکن...پنج سال چیز کمی نیست...سریال شاید برای شماهم اتفاق بیفتد و دیدی دختره ۱۰ سال بزرگتر بود پسره که دیوونش بود بعد از ازدواج دوتا مهمونی رفتن دوستاش گفتن این چیه گرفتی سرد شد از زنه و ولش کرد خیانتم کرد بهش...عزیزم من نمیخوام به کسی تهمت بزنم اما احتیاط کن عاقلانه تصمیم بگیر...

یه عالمه دلیل میتونم برات بیارم که اولی برات مناسب نیست!

یکی اینکه پنج سال!!! که زیاد هم هست از تو کوچیکتره

دوم اینکه در حال حاضر به لحاظ مالی ضعیفه

سوم اینکه باید با خانوادش زندگی کنی

چهارم اینکه وقتی احترام خانواده‌شو نگه نداره و سرشون داد بکشه، بعداً که تو هم زنش بشی، میشی از اعضای خانوادش، با تو هم همون برخوردو خواهد داشت. 

پنجم اینکه میگی کارش هنریه و بعدها ممکنه معروف بشه، اون وقت اگر زنش باشی طاقت نمیاری که دخترا بهش چشم داشته باشن یا اون وایسه با دخترایی که طرفدارشن عکس بگیری. کلاً زندگی با آدم‌های معروف سخته!

همین پنج تا دلیل فقط از همین چند تا حرف دراومد. اگر بیشتر صحبت کنی، احتمالاً دلایل بیشتری بشه آورد که نشون بده این ازدواج اشتباهه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

با اولی باشی سر دوسال پشیمون میشی پشیمون بشی بهتره یا حسرت دوست داشتن الکی روبخوری راست میگن عشق تو نرسیدنه ازدواجبا دوستی خیلی فرق داره خیلی یه مسایلی تو ازدواج هست و پیش میاد که اصلا تو دوستی بهش فکرم نمیکنی سعی کن رفتارای خوب دومی روببینی و با رفتارایبد اولی مقایسه کنی شاید  دومی به دلت نشست یه سال بری پیش مادر شوهرازکرده خودت پشیمون  میشی  عشق و عاشقی رو هم میبوسی میزاریکنار نگگاه نکن الان جلوی خانوادش درمیاداینجور ادما بعد ازدواج انقد خانواده دوست میشن که توی دعوای تو وخونوادش پشت خوانوادشو بگیره