2777
2789

خانما روحم خسته س قلبم زخمیه 

باطلاقشون خیلی حرف میشنوم از اطرافیانم 

برام دعا می کنید؟

برای خوشبختیم عاقبت بخیرم ؟

دعا می کنید کار خوب پیدا کنم که انقدر بقیه تحقیرم نکنند؟

دعا می کنید ازدواج خوب اما راه دور از خونمون و فامیل داشته باشم که خوشبخت باشم اخه فامیل خیلی اذیتم کردن 

نمیبخشم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم واقعا دعا باید کنیم 

من نوزده سالمه همسرم 23

هم خودش هم فامیلاش میگن که هفته ای نبوده که این بچه ارامش دیده باشه چه بچگی نوجوانی و جوانی 13ساله پدرمادرش طلاق گرفتن 

همینقدر بگم که پدرش مادرو که طلاق داد بچه هارم طلاق داد دوتا پسر 

شوهرم میگه وقتی 13ساله بودم خوده پدرم منو خر کرد که دیکه نرو مدرسه چون فامیلام تو مدرسه بودن کفتن چو میوفته مسخرت میکنن بچه طلاقی بیا برو کار کن من پولاتو جمع کنم خودشم دیسک کمر داشت خونه بود 

3سال شوهر من تو سال 94تا 97هرچی درمیاره میده به باباش 

از اونور باباش با پول این بچه عروسی میگیره زن طلا میده 

اینم بگم چون تو کارخونه اشنا داشت شوهرمنو تو کارخونه فرستاده بود تو سن 13سالکی بین اون همه سن بالا 

بعد چند وقت شوهرم تصمیم میکیره پولاشو بکیره از باباش بره مادرشو از شهرستان بیاره باباعه دوتا تو کوشش میزنه هیچ میگه کدوم پول وظیفتو انجام دادی هیچ بخای واس خودت کار. کنی اینجا جایی نداری ببین چقد ادم رزل متونه باشه

اینو گوش کن که جایی شنیدی از پدری بد گفتن نگی نه پدره بالاخره باید احترام گذاشت هرچیم باشه پدره 

گذشت بعد سه سال همسرم هجده ساله شد به گوش باباش رسید یکمی باهم خوب شده بودن عاشق هم شدیم ما همسر من به باباش گفت واسم بریم خاستگاری اون ادم به همسرم گفت باشه ولی این دختر به دردت نمیخوره ولی اگه میخای هرجی من میکم باشه باید کلن مهریش 50میلیون باشه فک کن 

فقط قصد تخریب مارو داشته 

دعواشون میشه و اینا هیچکس جز مادرشوهر گلم نمیاد خاستگاری این زن گله 

رفتن پیشش گفتن نمیخای کمک کنی جهازی عروسی گفت عروسی که نمیگیرم من ولی جهاز میدم 

پنج سال پیش دیکه تا تلوزیون پنجاه اینج امده بود همه ال ای دی داشتن، اقا گفت تلوزیون ال سی دی 32اینچت با یه فرش 9متریت با من بابا جان خیالت راحت 

دیگه باقیشو حدس بزن نخاستیم شوهرم گفت پولایی که بهت دادم سه سالو یده وگرنه شکایت میکنم  سال 94به کی بگیم 50میلیون پول داد به باباش 

باباش تو سال 1400 امد 10میلیون داد گفت همینقد بود فک کن... دیگه دعوا شد حرف نزدن تا 9ماه پیش که بچه ما دنیا امد رسید گوشش نکرد بپرسه زنگ بزنه بگه نوه بی پدر من جنسیتش چیه 

ندار نیستا دودهنه دکه دار ویلا داره سه واحد خونه داره تو پاکدشت کشاورزی داره ولی دوتا پسرش کارگر مردمن این حرفارو ول کنید که بگید ادم خودش باید روپاش وایسه دیگه نمیشه تو سال1404نمیشه هیچ گوهی خورد تنها قدر پدر خوبو بدونید من تا الان هزارتومن از پول پدر شوهر ندیدیم ولی از مادر شوهر ندار تا دلت بخاد خیر و برکتو خوبی دیدیم

ببخشید سرتونو درد اوردم ولی زوره ادمی ماشین و خونه بندازه زیر پا زنه عنش بچه هاش... خدا به داد کوکان ...

😭😭😭جیگرم کباب شد 

شوهر توام سختی کشیده 

توروخدا باهاش مهربون باشیا درکش کن باشه؟😭

نازشو بکش ببرش دکتر تراپی اگه لازمه 

ما خیلی تو زندگی توسط پدر مادرمون ظلم شده 

دیگه تحمل ظلم تو زندگی مشترگ نداریم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اینو گوش کن که جایی شنیدی از پدری بد گفتن نگی نه پدره بالاخره باید احترام گذاشت هرچیم باشه پدره گذشت ...

الان حال شوهرت چطوره؟

راضیه ازرهمه چیز زندگی؟

اوضاع کاری و درآمدش چطور؟

بچه طلاق هعی

دعا کن برام😭💔

دعا میکنم♥️

😭💔♥️

😭😭😭جیگرم کباب شد شوهر توام سختی کشیده توروخدا باهاش مهربون باشیا درکش کن باشه؟😭نازشو بکش ببرش دک ...

تو فکر کن توی 8سالگی عاشق کالباس یوده رفته چند ورق کالباس قرض کرده دروغکی گفته مامانم گفته غروب باباش میاد میفهمه اینو میبره تویه بیایود خداشاهده به جان دخترم یکمی میکنه زمینو تا میخابونش تا گردن تو خاکش میکنه که چی بچه بترسه دیکه ازاین کارا نکنه من باوزم نشد تا خود حیوانش تایید کردو میخندید بعدم میکفت عه تو از کجا فهمیدی

پدر و مادر خوب احترامشون واجبه . ولی پدر و مادر بد مصلحته که پدرشون در بیاد .

عزیزم دمت گرم ولی بلانسب نفهمایی هستن که میکن نه در هر حال پدر مادرن نباید اینجوری بگی اون پدره هرچیم باشه من ریدم تو همچین پدری