2777
2789
عنوان

حالا که دم اذان صبحه برای بچه های طلاق دعا می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست

پدر مادر وقتی قهر میکنن دعوا میکنن فقط فکر رهایی خودشونن البته مادر میسوزه مادر میسازه ولی دیکه تا یه جایی ولی بازم وقتی جدا میشن فکر این نیستن که چه اسیب هایی در انتظار عزیز دوردونشونه 

تو فکر کن توی 8سالگی عاشق کالباس یوده رفته چند ورق کالباس قرض کرده دروغکی گفته مامانم گفته غروب بابا ...

کثافت لاشی 😭مرتیکه بیماری روحی داشته 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه طلاقی؟ چند سالته

همسن شوهرت ۲۳

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
پدر مادر وقتی قهر میکنن دعوا میکنن فقط فکر رهایی خودشونن البته مادر میسوزه مادر میسازه ولی دیکه تا ی ...

😔💔مارو سوزوندن 

نابودمون کردن

پر از تروما و طرحواره م باید درمان بشم

😭😭😭جیگرم کباب شد شوهر توام سختی کشیده توروخدا باهاش مهربون باشیا درکش کن باشه؟😭نازشو بکش ببرش دک ...

دختری سعی هرجای زندگی ایستادی طرف حق وایسا چه پدرت مقر بود چه مادر بگی بهشون جوری نباشی این پرت کنه بگه دیدی چیکار کرد اون پرت کنه بگه دیدی اون چیکار کرد اینارو ببین شوهر منو ببین بچه های طلاقی که معتاد شدن فاحشه شدن خیایونی شدن بدبختن شدن و بالعکس دکتر شدن مهندس شدن کاره ای شدن خونواده خوب تشکیل دادن اینارو ببین و بجنگ واس چیزی که میخای تنهایی نمیشه ولی بهتر از اینه که تو گزینه های اولی که بهت کفتم اسیر شی   از ته دلم واست ارزو میکنم ارامش به قلبت بیاداین دلشوره و استرس همیشگی از بین بره حتی اگه شده یه روز شادو بی ترسو استرس داشته باشی قربونت برم

😔💔مارو سوزوندن نابودمون کردنپر از تروما و طرحواره م باید درمان بشم

تو فامیل ما یک خانم بعد از اینکه شوهرش طلاقش داد  و از خونه بیرونش کرد   و بچه را هم شوهرش ازش گرفت خودش را کشت  💔💔💔💔💔💔💔💔

دختری سعی هرجای زندگی ایستادی طرف حق وایسا چه پدرت مقر بود چه مادر بگی بهشون جوری نباشی این پرت کنه ...

😭😭

قربونت برم 

چقدر مهربونی 

چقدر بادرکی واقعا بخاطر همسرت خوشحالم که یه خانم عاقلی مثل تو وارد زمدگیش شده 

برای منم دعا کن

تو فامیل ما یک خانم بعد از اینکه شوهرش طلاقش داد و از خونه بیرونش کرد و بچه را هم شوهرش ازش گرفت ...

😭😭😭😭😭💔💔💔💔

تو فامیل ما یک خانم بعد از اینکه شوهرش طلاقش داد و از خونه بیرونش کرد و بچه را هم شوهرش ازش گرفت ...

اگر شوهره واقعا بد بوده من میکم خوب کاری کرده چون عاقبت اون بچه ها معلومه ولی اگر انقدرهم بد نبوده اشتباه کرده وزندگی دونفرو نابود کرده 

اگر شوهره واقعا بد بوده من میکم خوب کاری کرده چون عاقبت اون بچه ها معلومه ولی اگر انقدرهم بد نبوده ا ...

شوهرش دزد و خلافکار بود و اهل مال حروم

همیشه سر مردم کلاه می گذاشته و برای زن و بچه هم خرج نمی کرده

همه ی پول های حروم را زمین خریده به نام خودش

زنش هم با هیچی بیرون کرده بود

😭😭قربونت برم چقدر مهربونی چقدر بادرکی واقعا بخاطر همسرت خوشحالم که یه خانم عاقلی مثل تو وارد زمدگی ...

فدای چشمات بشم خوبیو مهربونی از خودته بجنگ واسه زندگیت 

اینکه تو تواین دنیا امدی و این وضعت شده تغصیر تو نیست ولی اینکه بدبخت بشیو تا اخر عمر با غمو غصه و بدبختی سر کنی تغصیر توعه محکم برو جلو قوی شو دیدی این کلیپ انگیزشی هارو نشون میده دختره ضعیف فقیر یهو نشون میده ورزش میکنه درس میخونه کار میکنه و به همچی میرسه غصه خوردن فقط عمرتو هدر میده حالا که داره میگذره بزار خوش بگذره خوب بگذره تو به بقیه کاری نداشته باش از هیچکسم کمک نگیر سعی کن خودتو عقل کل کنی کاریو خراب کردی جسارت گردن گرفتنو داشته باشه درست پیش رفتی افتخار کن بخودت 

موفق باشی گلم من برم بچه بیدارشد 

صبحت بخیرو شادی😘😍🖐