2777
2789
عنوان

خانمای که متاهلا لطفا کمکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما میگید فراموش میشه؟میترسم تا اخر عمر حسرتشو بخورم بخصوص اینکه کارش هنریه و میترسم بعدا معروف ...

وای😄 منم یه دوست پسری داشتم کارش هنری بود خیلیم دوسم داشت ولی من باهاش ازدواج نکردم چون کار هنری پول توش نیس 

با عقل پیش برو، ۲۸ سال سن،سن کمی نیستا

شما عزیزم خودتون ۲۸ سالتونه انقدر باید عاقل باشید که متوجه بشید بدون در نظر گرفتن سنش آیا این آدم از پس مشکلات زندگی بر میاد یا نه؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
علاقم رو چیکا کنم میترسم حسرت اولی رو بخورم تا اخر عمر 😔

اولی چه حسرتی داره با این توصیفاتی که گفتی ...اینکه ازت کوچیکتره درصورتی مشکل ساز نیست که جفتتون بالای ۳۵سال باشید چون این اقا هنوز بچه اس

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

اولی که سنش کمه 

میگن سن عقلی زن چهار سال بیشتر از مرداست بنی الان اختلاف سن عقلی تو با این حدود 9 یا 10 ساله 

از لحاظ آینده هم که معلومه کار درست و حسابی نداره 

الان خیلی از مردا مخصوصا به خاطر سن پایین تر تصمیم های هیجانی و پشت سرش هم قربون صدقه های کاذب دارن در کل می‌خوام بگم احتمالش زیاده این عشقی که الان میگی دو سال بعد زندگی مشترک به نفرت تبدیل بشه که ایشالله اینجوری نشه 

اما دومی که همه چیز تمومه

سعی کن یه ذره فکر کنی راجع به شرایط هر دو طرف که بتونی نسبت به دومی هم احساس و عشق داشته باشی 

ازدواج مث خرید لوازم شخصیت نیست فردا بگی عوضش میکنم.

ازدواج تنها چیزی که میزنه زیر همه چی  مرد نامرد میکنه.

پول مال سرمایه مهم ولی نه از اول زندگی.

خودت یکم فکر کن اون ۲۹ سالشه تونسته اینارو جمع کنه.

اینم ۲۳ سالشه هنوز به سن اون برسه  دارای همه چیز میشه.

بعدشم  تجربه م بهم فهمونده که اونایی که واقعا بخاطر شرایط خوب مالی تن به ازدواج میدن  زندگیشون مصنوعی و بی ارزش میشه  اخرش تن به خیانت میدن یعنی ۱۰۰درصد خیانت میاره .

تو بغل یکی باشی و دلت پیش یه نفر دیگه. این بزرگترین ظلم درحق خودت همسرت.

از اونم (دومی)  بگی   خودت میگی اخلاقش مردونه ست پس یه خانم سایه یه مرد میخواد بالاسرش  چون یه مرد خانمشو درک میکنه.

بنظرمن نه این دوتا اگ ۱۰۰نفرم شدن ببین کدومشون درکس زیاد با اون ازدواج کن.

💪کاربری اقا  kurdestankm💪