2777
2789
عنوان

خانمای که متاهلا لطفا کمکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 85 پست
من باشم همون موقع فهمیدم کوچیکتره کات میکردم وقتی اومد خواستگاری یادت افتاذ کوچیکتره؟ نمیگم کدومش چو ...

اون موقع هم فک میکردم نمیتونم جدا بشم دیگه الان که داره جدی میشع خیلی استرس و ترس پیدا کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم بگم کدوم ولی اولی هنوز بچه س مطمعنا خیلی منطقاتون باهم فرق داره ویه نکته دیگه که همکلاسیم گفت (پسره) پسرا دوست دارن با دختر سن بالا باشن چون از همه لحاظ تجربه شون بالاس و یه چیز دیگه تواین وضعیت کشور مهم فقط پوله

من خودم با عشقم ازدواج کردم 

اما بازم شما با کسی ازدواج کن که از خودت بزرگتر اخلاق آروم تری داره و درآمد بهتری 

عشق تو زندگی همه چیز نیست مطمئن باش خانوادش هم دوست ندارن عروسشون از پسرشون بزرگتر باشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
اون موقع هم فک میکردم نمیتونم جدا بشم دیگه الان که داره جدی میشع خیلی استرس و ترس پیدا کردم

خب یکم وقت بده به خودت عجله ای عقد نکن بعدا پشیمون شی

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

ببین من با دوست پسرم ازدواج کردم اونم توی دوستی رفتار های پرخاشگری و عصبی داشت و سر خانوادش داد میزد

الان سه سال میگذره..همین دیشب سر یه موضوع بی اهمیت کلی سرم داد و بیداد کرد..لطفا نشانه های توی دوستی رو جدی بگیر..خونه داشتن و اخلاق داشتن خیلی زیاد مهمه به نظر من دومی

خانوادش کاملا موافقن

ببخش که اینو میگم اما بازم فک میکنم عشق همه مشکلات رو حل نمیکنه عزیزم

من نه شما رو میشناسم و نه اون شخص رو اما اگه دوستم میخواست تصمیم بگیره دومی پیشنهاد میدادم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بنظرمن‌با شکم خالی نمیشه عاشق موند ولی بازم اگر آدم‌سرزنش گری نیستی و خودتم اهل تلاشی از آدم مقابلت مطمینی با عشق ازدواج کن ولی اگه انقد شخصیتت قوس نیست عاقلانه تصمیم بگیر

اولی چیزی نداره حسرتشو بخوری... اونم عادته ک بهش کردی.. به نظرم باهاش کلا کات کن... چرا انقدر الکی ا ...

اولی کارش هنریه میترسم معروف بشه ببینمش حسرت بخورم 

ممنون عزیزم 

گلم تا زمانیکه رابطه اول براتون تموم شده نباشه از نظر احساسی ممکنه حتی بعد از ازدواج با شخص دیگه ذهن و دلتون کامل با زندگی مشترکتون نباشه که این هم ظلم به خودتون و هم طرف مقابلتون هست،بهتره از مشاور کمک بگیرید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است