2777
2789

خانم ها من تو اقدامم الان خیلی حوصلم سررفته خودتون میدونید دیگه انتظار چقدر سخته.خواهش میکنم یکم درکم کنید و بیاید از درمانتون از بارداریتون و از داروهایی که اشتفاده کردید بگید و بگید که دوره بارداریتون چطور پیش میره داروی خاصی هم تو بارداری مصرف میکنید؟

منم تنبلی تخمدان داشتم فکر میکردم هیچ وقت حامله نمیشم ولی رفتم پیش یه دکتر خوب برام دارو نوشت الان یه بچه سه ساله و دو قلو هم باردارم اصلا هم استرس نداشته باش چون خود استرس و هیجان میزاره که باردار شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل شمام

دفعه اول فقط با یه دوره لتروزول و استرادیول بعد ۸ ماه اقدام باردار شدم

ولی ۷ هفته سقط شد

الان ۹ ماه میگذره

لتروزول استرادیولhmg ...hcg مصرف کردم

ی هفته مونده ب پریودم

خیلی داغون و ناراحتم

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
منم تنبلی تخمدان داشتم فکر میکردم هیچ وقت حامله نمیشم ولی رفتم پیش یه دکتر خوب برام دارو نوشت الان ی ...

من یه بار باردار شدگ سقط شد.چه داروهایی استفاده کردید؟تو طول باردازی هم دارو مصرف میکنید؟بارداری راحتی دارید؟خدا واستون‌نگهشون داره

دیر به دیر پریود میشی.تخمک گذاری نداری.شیرینیجات زیاد هوس میکنی.شکم داری یا اضافه وزن داری.جوش میزنی

اهان منم سه ماه ی بار میشم ولی آزمایش هورمونی و سونوگرافی دادم گفت سالمه 

دیر به دیر پریود میشی.تخمک گذاری نداری.شیرینیجات زیاد هوس میکنی.شکم داری یا اضافه وزن داری.جوش میزنی

من هیچ کدوم اینا رو ندارم

دکترم میگه عجیبه نمیشی

پزیودم سرساعته انقد ک منظمه

اضافه وزن ندارم جوش نمیزنم

ولی فقط با دارو فولیکول غالب دارم

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
من بارداری اول با یه دوره کلومیفن باردار شدم ولی برا دومی ۶ ساله منتظرم 😢😢😢😢

منم بارداری اولم بی هیچ دارویی بود و با یک بار اقدام باردار شدم.الان برا بارداری دومم ۴ ماه متفرمین مصرف کردم و این ماه اولین ماه اقداممه خدا کنه باردار باشم اخر ماه بی بی میزنم