2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانایی که باردار شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 53 پست
۱۱ ماه یک روز در میان اقدام بودی؟پریودات منظمه؟اگه مشکلی نداشته باشی که باردار میشی عزیزم حتما یه مص ...

نه رفتم دکتر متخصص گفت مشکل نداری آره یه روز در میان البته سه ماه اول زیاد اهمیت نمی‌دادم.. 

دوروبرم زیاد هستن از این آدما، خواهرشوهرم اولین بار بعد یه سال ونیم حامله شد تازه بچش تو شکمش مرد، 

دومی رو هم بعد یه سال حامله شد، 

سومی رو هم تازه داشت آزمایش‌های قبل بارداری میرفت که تو سونو واژن مشکوک شده بود حامله هست، 

تو دوستامم خیلی اینجوری بودن، شما شاید رحمت خیلی آماده بود، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کدوم اینا رو ندارم دکترم میگه عجیبه نمیشی پزیودم سرساعته انقد ک منظمه اضافه وزن ندارم جوش ...

خب عزیزم اونایی که فولیکول ریز دارن یعنی تنبلی دارن دیگه.منم نه چاقم نه جوش میزنم نه پریودام نامنظمه ولی تنبلی دارم

منم دخترمو با یه دوره کلومیفن باردارشدم ولی الان یه دوسه سالی هست اقدامم ولی باردارنشدم درصورتی که ی ...

من ۶ ساله اقدامم . لتروزل .سینال اف .hmg .😔

همین ماه حدود ۲۵ تا لتروزل .۱۶ تا hmg.۸تا سینال زدم 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
کم کاری داری یا پرکاری؟

ی جور بیماری خودایمنیه 

ک بدن ب تیرویید حمله میکنه و اونو از شکل عادی خارج میکنه

نه کم‌کاریه نه پرکاری

چون tshنرمال دارم تو ازمایشات

بخاطر همین نمیفهمیدن

همین مشکل باعث میشه بجنین هم بدن حمله کنه و سقطش کنه

دکتره ی خر شاخ دراورده بود جواب سونوی تیروییدمو و ازمایشای تخصصیمو دید

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
میشه بگی شرایط چجوری بود 

من شش ماه یه بار بیشتر پریود نمی شدم وقتی هم می شدم به زور قرص و آمپول خودمم همش میترسیدم که باردار نشم به خاطر همین مدام می رفتم دکتر و فکر می کردم که مشکل حادی دارم ولی خدا رو شکر با همون برای اول باردار شدم،من قرص متفورمین و لتروزول فولیک اسید می خوردم بعدش که فولیکول هام بالغ شدن آمپول اچ سی جی برام نوشت و سه شب پشت سرهم اقدام بعدش یک شب در میون بعدش رفتم آزمایش دادم و جوابش مثبت بود

من ۶ ساله اقدامم . لتروزل .سینال اف .hmg .😔 همین ماه حدود ۲۵ تا لتروزل .۱۶ تا hmg.۸تا سینال زدم&nb ...

عاشق امضات شدم

حس الانه منه

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
😔😔😔😢😢😢😢انشالله به زودی خبر بارداریتو میدی گلم

ممنون

همچنین شما عزیزم

انشاءالله که بارداری عزیزم ،،،،بارداربودی انشاءالله برای منم دعاکن،،

انشالله بخدا همیشه اول بقیرو گفتم بعد خودمو

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢